קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

כבש שנקס עם שרי ובצל

כבש שנקס עם שרי ובצל
כבש שנקס עם שרי ובצל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 308 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שרי, שנקי טלה, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. נסו צלעות כבש וגזר לבן ברוטב שרי בצל, צלעות כבש מטוגנות עם גבינת עיזים ובצל אדום כבוש, ו צלעות כבש צלויות עם בצל ורוטב שרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את שוק הכבש ולטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
2
במחבת קלייה בגודל 11 על 17 אינץ', משלבים מרק, בצל מרוסק ושום, ושרי. סדר כבש בשכבה אחת בתערובת. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
שרי.שרי.
מרקמרק
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
אופים בתנור 400 עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
עם מלקחיים, להעביר שאנקס למגש. דל שומן ולהשליך ממיצי פאן. מערבבים פלפלים אדומים וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
מחבתמחבת
5
בואו כבש ורוטב פלפל אדום מגניב לטמפרטורת החדר, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
כבשכבש
6
שים 1/2 את השוקיים בכל אחד 2 מחבתות רדיד (9 על 13 ב.). רוטב כפית באופן שווה על כבש. חותם מחבתות עם נייר, להקפיא (ראה עובדות קרות להלן).
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
Thaw 1 pan (ראה הערות).
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים, מכוסה, בתנור 400 עד כבש הוא מהביל, על 1 שעה. לחשוף ולאפות עד הבשר משחימים היטב, על 10 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כבשכבש
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
עובדות קרות. אריזה: שקיות מקפיא ומחבתות נייר. לסחוט את כל האוויר ואת שקית חותם. להגנה טובה יותר של מזון קפוא במהלך האחסון, לאטום כל תיק בתוך שנייה אחת.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
להניח שקיות שטוחות במקפיא עד מוצק כך שהם מחסנית. מחבתות נייר חותם עם שכבה כפולה של נייר כדי להגן על מזונות לאחסון. תווית כל מנה עם סמן קבוע. תכין רשימה של הכלים. כשאתם מוציאים כל אחד מהמקפיא, תמחקו אותו מהרשימה. עבור האיכות הטובה ביותר, להקפיא תערובות בשר לא יותר משישה שבועות, אחרים שלושה חודשים.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום