כדורי בשר גרמניים
קציצות גרמניות עשויות להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, שיני שום, קרם ללא שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ריזלינג אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בסוף הקציר ריזלינג סורבה עם פירות יער כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה הוא זול למדי מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די טובה. נסו כדורי בשר גרמניים, כדורי בשר גרמניים, ו קציצות ורוטב גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את 8 המרכיבים הראשונים בקערה; מערבבים היטב. תערובת צורה לתוך כדורי בשר 24 (1 אינץ').
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני עד חם.
להוסיף כדורי בשר; לבשל 10 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף שום למחבת; לטגן 30 שניות.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ומבשלים 1 דקה. להחזיר את כדורי הבשר למחבת; לכסות ולבשל 5 דקות או עד הסוף.
הסר כדורי בשר מהמחבת עם כפית מחוררת; להפריש, ולשמור חם.
מוסיפים שמנת חמוצה (בטמפרטורת החדר) ופלפל לתערובת יין במחבת; מערבבים היטב. רוטב כפית על כדורי בשר.