כדורי בשר עם פלפלים צבעוניים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 564 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 29 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, לחם, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: גפילטע פיש עם פלפלים תלת-צבעיים, פסטה פנה עם פלפלים צבעוניים, ו שעועית ירוקה עם פלפלים צבעוניים (גודל קהל).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, הפלפלים, והמלח והטחון במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
חותכים את הלחם לרבעים לרוחב לחתוך כל רבעון לשניים, להיזהר לא לחתוך את כל הדרך, כך 2 haves להישאר מחובר. תוציא את המרכז הרך מהלחם.
שים את הלחם, פתוח פנים, על תבנית אפייה.
מניחים 1 קציצה וכמה רוטב בצד 1 של כל חתיכת לחם. למעלה עם חלק מתערובת הפלפל. להרטיב את הצד השני של כל כריך עם קצת רוטב ומפזרים את הגבינה. לצלות עד הגבינה מותכת, כ 4 דקות.