קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות72
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

כדורי עוגת דובדבן לבביים

כדורי עוגת דובדבן לבביים
אם יש לכם ציפוי שוקולד, ציפוי סוכריות שוקולד חלב, קפה חזק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 7%, המנה הזאת היא בלתי ניתנת לשיפור. כתום לבבי פאדג'ביצים, בראוניז דובדבן לבבי, ו עוגיות דובדבן לבביות דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, 1-1 / 4 כוסות קפה, שמן וביצים; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומקומחת 13 על 9 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים בחום של 350 אפים למשך 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים דובדבנים במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מעבירים לקערה קטנה; מערבבים פנימה את הברנדי, השימורים והקפה שנותר. מפוררים עוגה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים תערובת זיגוג ודובדבן; מקציפים היטב. צורה ל -1 אינץ'. ביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
7
במיקרוגל, להמיס ציפוי ממתקים וקיצור; מערבבים עד חלקה. טובלים כדורים בתערובת שוקולד; לאפשר עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
8
מניחים על נייר שעווה; תן לעמוד עד להתייצבות. יש לאחסן בכלי אטום למשך הלילה לפני ההגשה.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "