קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות9
ציון בריאות20
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כדורי תפוחי אדמה פרמזן

כדורי תפוחי אדמה פרמזן
כדורי תפוחי אדמה פרמזן עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 9 מנות עם 296 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, גבינת פרמזן, גבינת שמנת ותערובת מרק בצל. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 31%. כדורי ברוקולי פרמזן, כדורי תפוחי אדמה, ו כדורי בטטה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
ניקוז.
3
בקערה גדולה מועכים את תפוחי האדמה. מקציפים פנימה את גבינת השמנת, החלב והחמאה לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את גבינת הפרמזן, הבצל, תערובת המרק, המלח, רוטב הפלפל החריף והפלפל. מעצבים ל-1-1/2 אינץ'. ביצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים את הביצה והקורנפלקס בקערות רדודות נפרדות. טובלים כדורי תפוחי אדמה בביצה, ואז מגלגלים בפירורים.
מרכיבים שתצטרך
קורנפלקסקורנפלקס
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 15-18 דקות או עד שהם פריכים וזהובים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות