קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

ג'מבליה של באבא.

ג'מבליה של באבא.
אם יש לך בצל, עוף, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו שרימפ פו באבא., רוטב ברביקיו הטוב ביותר של באבא, ו עוגת סיר פירות הים של הדוד באבא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים בייקון ומבשלים עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
3
הסר חתיכות בייקון עם כפית מחוררת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
4
מוסיפים סלרי, פלפל ובצל לטפטופי הבייקון ומבשלים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
פלפלפלפל
סלריסלרי
בצלבצל
5
מוסיפים את הנקניק, העוף והנקניק לסיר, ויוצקים את העגבניות, מרק הבשר ומרק העוף. מתבלים בקורנית ובתיבול קייג ' ון. מביאים לרתיחה, ומוסיפים את האורז. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפוך את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך כ 20 דקות, עד האורז הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Cajunתיבול Cajun
מרק עוףמרק עוף
מרק בשרמרק בשר
עגבנייהעגבנייה
עוף שלםעוף שלם
נקניקנקניק
טימיןטימין
אורזאורז
חםחם
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מערבבים את השרימפס ובייקון רק לפני ההגשה, וחום דרך. אם אתה משתמש שרימפס מבושל, תן לו לבשל במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
בייקוןבייקון

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות ג ' ויס כרמים אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
ג ' ויס כרמים אלברינו
ג ' ויס כרמים אלברינו
Albariño בסגנון ספרדי מרענן וחזק עם ארומטיקה heighten וחומציות עסיסית. פריך ומרענן עם תפוח ירוק טרט, אפרסק לבן ופירות הדר פיקנטי, יחד עם לחמניות רטובות, בור משמש ופה מלוחים השקיה מה שהופך את לגישת הקיץ נהדר.