אם יש לך בצל, עוף, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו שרימפ פו באבא., רוטב ברביקיו הטוב ביותר של באבא, ו עוגת סיר פירות הים של הדוד באבא (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים בייקון ומבשלים עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
3
הסר חתיכות בייקון עם כפית מחוררת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
4
מוסיפים סלרי, פלפל ובצל לטפטופי הבייקון ומבשלים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
פלפל
סלרי
בצל
5
מוסיפים את הנקניק, העוף והנקניק לסיר, ויוצקים את העגבניות, מרק הבשר ומרק העוף. מתבלים בקורנית ובתיבול קייג ' ון. מביאים לרתיחה, ומוסיפים את האורז. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפוך את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך כ 20 דקות, עד האורז הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Cajun
מרק עוף
מרק בשר
עגבנייה
עוף שלם
נקניק
טימין
אורז
חם
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מערבבים את השרימפס ובייקון רק לפני ההגשה, וחום דרך. אם אתה משתמש שרימפס מבושל, תן לו לבשל במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות ג ' ויס כרמים אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.