קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

ריבועי חטיף תפוחים

ריבועי חטיף תפוחים
אם יש לך סוכר, תפוח טארט, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: ריבועי חטיף תפוחים, ריבועי חטיף תפוחים, ו ריבועי תערובת חטיף.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ומשמנים קלות צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לשלב את הסוכר, ביצים, שמן וניל ומערבבים עד מעורבב היטב. מערבבים בקמח וקינמון. התערובת תהיה עבה. מקפלים את התפוח הקצוץ ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ונילוניל
תפוחתפוח
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
אגוזיםאגוזים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים את הבלילה בתבנית האפייה המוכנה ומפזרים שבבי חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי ריבת חלבשבבי ריבת חלב
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור