אם יש לך סוכר, תפוח טארט, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: ריבועי חטיף תפוחים, ריבועי חטיף תפוחים, ו ריבועי תערובת חטיף.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ומשמנים קלות צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
בקערה גדולה, לשלב את הסוכר, ביצים, שמן וניל ומערבבים עד מעורבב היטב. מערבבים בקמח וקינמון. התערובת תהיה עבה. מקפלים את התפוח הקצוץ ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
וניל
תפוח
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
אגוזים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מורחים את הבלילה בתבנית האפייה המוכנה ומפזרים שבבי חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי ריבת חלב
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחתוך לריבועים.