כדורי תרד פרמזן
אם יש לך חמאה, בצל ירוק, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכונים דומים: כדורי תפוחי אדמה פרמזן, כדורי ברוקולי פרמזן, ו כדורי תרד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים את התרד הקצוץ הקפוא, פירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקי, גבינת פרמזן, חמאה, בצל ירוק, ביצים, מלח ופלפל. לעצב את התערובת לתוך כדורי 1 אינץ'.
מסדרים את הכדורים בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה.
אופים בתנור שחומם מראש 10 עד 15 דקות, עד השחמה קלה.