כובעי נפוליאון
אם יש לך חלבונים ביצה, חמאה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 8%. נסו כובעי נפוליאון, כובעי ראש קרמל, ו כובעי מכשפות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה וסוכר מגורען עד חלקה.
מוסיפים ביצה ומכים עד מעורבב היטב. מערבבים בקמח, ואז להכות רק עד הבצק מגיע יחד. מכסים קערה וצינה עד הבצק הוא מוצק אבל עדיין גמיש, על 30 דקות.
בינתיים, במעבד מזון, מערבולת אבקת סוכר וממרח שקדים עד מעורבב. בקערה עמוקה, עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה (לשטוף ומכות יבשות לאחר ביצוע בצק אם משתמשים באותו מיקסר), להכות חלבונים ביצה עד שהם מחזיקים פסגות רכות. מערבבים בעדינות בתערובת שקדים-הדבק עד מעורבב היטב.
על משטח מקומח קלות, עם מערוך מקומח, מגלגלים בערך חצי מהבצק בכל פעם לעובי של 1/16 אינץ'. עם מקורנן, 2-3 אינץ ' חותך עגול, לגזור עוגיות.
מקום על 1 אינץ 'בנפרד על חמאה או בישול קלף מרופד 12 על ידי 15 אינץ' אפייה גיליונות.
מניחים על 1 כפית תערובת שקדים במרכז כל סיבוב, ולאחר מכן לקפל קצוות מעל מילוי לכיוון המרכז כדי ליצור צורת כובע שלוש לפינה. עם האצבעות שלך, לצבוט פינות לאטום. לאסוף בצק עודף לתוך כדור, reroll, לחתוך יותר עוגיות; למלא ולקפל. חזור לגלגל בצק שנותר ולמלא ולעצב עוגיות.
אופים עוגיות בתנור 325 עד חום זהוב, 18 עד 20 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע דרך האפייה.
תן לעוגיות להתקרר על הסדינים במשך 5 דקות, ולאחר מכן השתמש במרית רחבה כדי להעביר למדפים כדי להתקרר לחלוטין.