כוסברה ובשר חזיר מערבבים
כוסברה ובשר חזיר מוקפץ נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 482 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו כוסברה, מיץ לימון, רוטב טריאקי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 86%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו מוקפץ עוף וברוקולי, מוקפץ בקר וברוקולי, ו מוקפץ בקר וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד 1/4 כוס שמן זית, 1/2 כוס כוסברה, ג ' ינג ' ר ושום בקערת זכוכית או קרמיקה גדולה.
מוסיפים את החזיר וזורקים לציפוי אחיד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשרים במקרר למשך הלילה.
מוציאים את החזיר מהמרינדה ומנערים עודפים. מחק את המרינדה בשימוש.
מחממים 1 כף שמן זית בווק על אש גבוהה. מערבבים חזיר בשמן החם עד להשחמה, כ -10 דקות. הניחו חזיר בצד.
מוסיפים את יתרת 1 כף השמן לווק; מערבבים פנימה בצל עד לריכוך קל, כ -3 דקות. מערבבים פנימה פלפל אדום למשך 3 דקות נוספות. החזירו חזיר לווק.
מוסיפים מיץ ליים ו 1/2 כוס כוסברה. מבשלים ומערבבים עד כוסברה יש נבול, על 1 דקה.