כוסות חמאת בוטנים תוצרת בית
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם שוקולד צ' יפס חצי מתוק, חטיפי שוקולד חלב, סוכר קונדיטורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 14%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כוסות חמאת בוטנים תוצרת בית, כוסות חמאת בוטנים תוצרת בית, ו כוסות חמאת בוטנים תוצרת בית.
הוראות
בקערה קטנה שלבו 1/2 כוס חמאת בוטנים, חמאה, סוכר ומלח של קונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
במיקרוגל ממיסים את השוקולד צ ' יפס, חטיפי הממתקים ושאר חמאת הבוטנים; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
זרוק כפיות תערובת שוקולד לכוסות מאפינס מיניאטוריות מרופדות בנייר. למעלה כל אחד עם כפית זעירה של תערובת חמאת בוטנים; למעלה עם כפית נוספת של תערובת שוקולד. מקשטים בזילוף אם רוצים. מקררים עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לכוסות חמאת בוטנים. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.