כוסות חצילים עם מילוי לחם תירס
כוסות חציל מתכון עם מלית לחם תירס מוכן בסביבות 35 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן canolan, מרק עוף, מלח כשר ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. נסו מילוי לחם תירס פום, מילוי לחם תירס, ו מילוי לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חותכים את החצילים לחתיכות 1 אינץ'. לגרוף את הבשר עם כדור מלון או כפית למדוד כדי ליצור כוסות קטנות, לוודא שלא ללכת את כל הדרך דרך התחתונה. לרסס קלות תבנית אפייה עם ספריי בישול nonstick.
הניחו את הכוסות, אספו בצד, על מחבת הסדין וריססו אותם קלות בתרסיס בישול. מתבלים אותם במלח ופלפל.
אופים את הכוסות עד שהם רק מתרככים אבל לא התמוטטו, 10 עד 15 דקות.
בעוד כוסות החצילים מתבשלים, מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מוסיף את הנקניק, לשבור אותו עם מזלג, ומבשלים 6 עד 8 דקות עד מבושל דרך. מערבבים את מאפין התירס מתפורר, מרק, תיבול איטלקי. מבשלים עד הנוזל נספג, על 2 דקות. ממלאים את כוסות החצילים בתערובת הנקניקיות.
העברה מגש מעוטר עירית קצוצה,אם תרצה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.