כוסות לאטה שוקולד לבן
כוסות לאטה שוקולד לבן הוא מתכון ללא גלוטן עם 18 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -7 גרם חלבון , 31 גרם שומן , ובסך הכל 435 קלוריות . , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . גשו לסופר וקנו שוקולד אפייה, אבקת אספרסו, ליקר קפה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המשקה הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: לאטה שוקולד לבן , לאטה קוקוס שוקולד לבן ולטה שוקולד לבן מנטה .
הוראות
במיקרוגל ממיסים שוקולד צ'יפס וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. בעזרת מברשת מאפה צרה, מברישים את החלק הפנימי של שמונה עשרה 2-in. נייר כסף ספינות מאפינס עם 1/2 כפית שוקולד מומס. מעבירים למקרר ל-15 דקות או עד להתייצבות. חזור על שכבות פעמיים. מצננים עד להתייצבות.
במחבת כבדה גדולה, מבשלים סוכר על אש בינונית-נמוכה עד להמסה וצבע ענברי זהוב. מערבבים בהדרגה שמנת; מבשלים ומערבבים עד שהסוכר נמס.
מוסיפים ליקר ואבקת אספרסו; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה שוקולד לבן עד להמסה.
מעבירים לקערה קטנה; מכסים ומעבירים למקרר ל-1-2 שעות או עד שמסמיך מעט.
מסירים בזהירות ומשליכים את כיסויי נייר הכסף מכוסות השוקולד. מילוי כפית או מקטרת לכוסות; לקשט בפולי קפה. שומרים בכלי אטום במקרר.