קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות18
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

כוסות לאטה שוקולד לבן

כוסות לאטה שוקולד לבן
כוסות לאטה שוקולד לבן הוא מתכון ללא גלוטן עם 18 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -7 גרם חלבון , 31 גרם שומן , ובסך הכל 435 קלוריות . , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . גשו לסופר וקנו שוקולד אפייה, אבקת אספרסו, ליקר קפה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המשקה הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: לאטה שוקולד לבן , לאטה קוקוס שוקולד לבן ולטה שוקולד לבן מנטה .

הוראות

1
במיקרוגל ממיסים שוקולד צ'יפס וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. בעזרת מברשת מאפה צרה, מברישים את החלק הפנימי של שמונה עשרה 2-in. נייר כסף ספינות מאפינס עם 1/2 כפית שוקולד מומס. מעבירים למקרר ל-15 דקות או עד להתייצבות. חזור על שכבות פעמיים. מצננים עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
במחבת כבדה גדולה, מבשלים סוכר על אש בינונית-נמוכה עד להמסה וצבע ענברי זהוב. מערבבים בהדרגה שמנת; מבשלים ומערבבים עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים ליקר ואבקת אספרסו; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה שוקולד לבן עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
(מקרטון)(מקרטון)
4
מעבירים לקערה קטנה; מכסים ומעבירים למקרר ל-1-2 שעות או עד שמסמיך מעט.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מסירים בזהירות ומשליכים את כיסויי נייר הכסף מכוסות השוקולד. מילוי כפית או מקטרת לכוסות; לקשט בפולי קפה. שומרים בכלי אטום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ