כוסות מרנג עם תותים וקורד לימון מאייר
כוסות מרנג עם תותים וקורד לימון מאייר נטול גלוטן,, ידידותי לפודמפה וצמחוני תוספת. מתכון זה מכין 12 מנות עם 372 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, לימונים מאייר, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם התרשם מתכון זה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כפית של 26%, וזה די רע. מתכונים דומים: כוסות מרנג עם תותים וקורד לימון מאייר, מאייר לימון, ו מאייר לימון.
הוראות
הכינו מרנגים: חממו תנור ל -20
הפרד 6 ביצים והכניס לבנים לקערת המתכת של מערבל מעמד; הניחו חלמונים בצד.
מוסיפים 3/4 כוס סוכר מגורען ללבנים. מניחים קערה מעל מחבת מים רותחים ומקציפים עד שהם חמים מעט, בערך 1 1/2 דקות.
באמצעות להקציף קובץ מצורף, הכה לבנים עם מיקסר במהירות גבוהה עד שהם מחזיקים ישר שיא כאשר מקצף הוא הרים, 1 1/2 כדי 2 דקות. מנפים אבקת סוכר ו 1/4 כוס סוכר מגורען לקערה אחרת. מוסיפים בהדרגה סוכרים מנופים ללבנים (בערך 1/4 כוס כל 30 שניות), ומקציפים במהירות גבוהה לאחר שילוב הסוכר, עד שהתערובת מחזיקה בשיא נוקשה וישר בעת הרמת המקצף, 5 עד 8 דקות; בדוק לעתים קרובות ואל תנצח יתר על המידה.
מרפדים 2 ניירות אפייה גדולים בנייר אפייה ומדביקים פינות נייר עם כתמי מרנג. כף 6 תלוליות מרנג שוות (1/2 עד 2/3 כוס כל אחת) על כל גיליון, ומרווחות באופן שווה. עם גב כף מרק, מורחים כל תל לעיגול בערך 3 1/2 פנימה. רחב עם 2 אינץ'.- רחב חלול במרכז.
אופים מרנגים עד ליציבות, בערך 1 1/2 שעות. כבו את התנור והשאירו מרנגים בתנור להתייצבות למשך הלילה.
בינתיים, לעשות לימון קורד: דק לגרוס צניחה מ 2 לימונים. לסחוט מיץ מ לימונים מספיק לעשות 1 כוס. בקערת מתכת, להקציף גרידה, מיץ, הנותרים 1 כוס סוכר מגורען, את החלמונים, ואת הנותרים ביצה שלמה כדי למזג.
מוסיפים חמאה. מערבבים תערובת על מחבת מים רותחים עד שהיא מצפה בעובי כף מתכת, 10 עד 15 דקות.
בואו להתקרר, להקציף לעתים קרובות. מכסים בניילון נצמד ישירות לגעת ביוגורט וצינה עד קר, לפחות 2 שעות.
שחררו מרנגים מהקלף, הניחו על צלחות וכפו על 1/4 כוס לימון לכל אחד. מפזרים כמה פירות יער על מרנגים ומגישים את השאר מקערה.
הפוך קדימה: עד 4 ימים קדימה, להכין קורד ומרנגים; למלא עד 1 שעה קדימה.