כוסות מרנג עם תותים, לימון מאייר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כוסות מרנג עם תותים ו Meyer לימון Curd. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 372 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת סוכר, תותים, סוכר מגורעןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Meyer Lemon Curd, Meyer Lemon Curd, ו Meyer Lemon Curd (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך מרנג: מחממים תנור ל 20
להפריד 6 ביצים ולשים לבנים לתוך קערת המתכת של מערבל לעמוד; להגדיר חלמונים בצד.
מוסיפים 3/4 כוס סוכר מגורען ללבנים. הגדר קערה על מחבת של מים רותחים לטאטא עד מעט חם, על 1 1/2 דקות.
באמצעות מצורף whisk, להכות לבנים עם מיקסר במהירות גבוהה עד שהם מחזיקים שיא ישר כאשר מקצף הוא הרים, 1 1/2 עד 2 דקות. לנפות אבקת סוכר 1/4 כוס סוכר מגורען לתוך קערה אחרת. בהדרגה להוסיף סוכרים מנופים ללבנים (כ 1/4 כוס כל 30 שניות), להכות על מהירות גבוהה פעם סוכר משולב, עד התערובת מחזיקה שיא נוקשה, ישר כאשר מקצף הוא הרים, 5 עד 8 דקות; לבדוק לעתים קרובות ולא overbeat.
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף ודבק למטה פינות נייר עם דקירות של מרנג. כף 6 תלוליות שוות של מרנג (1/2 עד 2/3 כוס כל) על כל גיליון,המרווח שווה. עם גב כף מרק, להפיץ כל תלתל לתוך מעגל על 3 1/2 ב. רחב עם 2-in.- חלול לגמרי במרכז.
אופים מרנג עד המשרד, על 1 1/2 שעות. כבו את התנור והשאירו מרנג בתנור מוצק למשך הלילה.
בינתיים, לעשות לימון curd: גריסה דק גרידה מ 2 לימונים. לסחוט מיץ ממספיק לימונים כדי להפוך 1 כוס. בקערת מתכת, להקציף גרידה, מיץ, נשאר 1 כוס סוכר מגורען, חלמוני הביצה, ואת כל הביצה הנותרים להתמזג.
תוסיף חמאה. מערבבים תערובת על מחבת של מים רותחים עד שהוא מעייל עבה כפית מתכת, 10 עד 15 דקות.
בואו מגניב, מקציף לעתים קרובות. מכסים בניילון נצמד ישירות לגעת בקרד וצינה עד הקור, לפחות 2 שעות.
לשחרר מרנג מן הקלף, לשים על צלחות, וכפית על 1/4 כוס לימון curd לתוך כל אחד. לפזר כמה פירות יער על מרנג ומגישים את השאר מקערה.
הפוך קדימה: עד 4 ימים קדימה, להכין curd ו meringues; למלא עד 1 שעה קדימה.