קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כוסמת, ברגמוט & דם כתום שיפון עוגה

כוסמת, ברגמוט & דם כתום שיפון עוגה
כוסמת, ברגמוט & דם כתום שיפון עוגה היא ללא גלוטן קינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1940 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סוכר, אבקת ג'לטין, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת לירה ריקוטה עם מילוי כתום דם, קצפת Mascarpone ציפוי ופרוסות תפוז דם מסוכרים, עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, ו עוגת שיפון כתומה עם מילוי כתום ומרנג.

הוראות

1
יוצקים את מיץ הלימון לתוך קערה בינונית nonreactive ולהוסיף את הג ' לטין. מערבבים כדי להמיס את הג ' לטין, ולאחר מכן מוסיפים את המרמלדה ואת הדרים מסוכרים. להכניס למקרר עד מגניב ולהגדיר, על 2 שעות (זה יכול להיעשות בקירור עד יום קדימה).
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
כדי להפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 163°/165C. בשורה התחתונה של מחבת עוגה 10-in/25-cm springform עם נייר קלף ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הוסף 100 גרם /1/2 כוס הסוכר ו whisk לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
בקערה בינונית, להקציף יחד את החלב, חלמונים, שמן, ומים. הפוך היטב בקמח, להוסיף את תערובת חלמון, ואז לטאטא ביסודיות ובמהירות במשך כ 1 דקה עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
שים את החלבונים ביצה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. הכה במהירות בינונית עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים את הקרם של טרטר ומכים במהירות בינונית גבוהה עד שהלבנים מחזיקים פסגות רכות. מוסיפים לאט את 24 גרם/2 כפות סוכר ומכים במהירות בינונית גבוהה עד שהלבנים מחזיקים מעמד, פסגות מבריקות. באמצעות מרית גומי, לגרוף על שליש מהלבנים לתוך הקערה המכילה את הבלילה, עם מרית גומי, לקפל בעדינות כדי להבהיר את הבלילה. בעדינות לקפל את הלבנים הנותרים לתוך הבלילה רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, להחליק את החלק העליון עם מרית אופסט.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
אופים עד בודק עוגה מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה ו 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בואו להתקרר במחבת על מתלה תיל. כדי unmold, להפעיל סכין קיצוץ סביב החלק הפנימי של המחבת כדי לשחרר את העוגה, לשחרר ולהסיר את הטבעת החיצונית של המחבת, ואז להפוך את העוגה על מתלה החוט לקלף את הקלף. (העוגה תשמור, עטוף היטב, במקרר עד 4 ימים או במקפיא עד 1 חודש.)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
כדי להפוך את הסירופ: בסיר בינוני על חום בינוני לשלב את המים, סוכר, ומיץ ברגמוט ולהביא לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
12
הסר מהחום ולתת מגניב לחלוטין.
13
לשטוף, יבש, ולהרכיב מחדש את המחבת springform. עם סכין ארוכה, דקה, משוננת, לחתוך את העוגה לאורכו לחמש שכבות שוות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
14
מניחים שכבה אחת בתחתית מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
1
מניחים סיר מים מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה. הגדר קערה חסינת חום על פני המים, דואג כי החלק התחתון של הקערה לא נוגע במים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את השוקולד והחום עד חצי נמס. מערבבים בעדינות, להסיר מהחום, ולתת להתקרר עד שהוא נרשם בין 35°/35C ו115/46C על מדחום קריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
הסר את הקרם החדור תה מהמקרר ומתח דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר בינוני נפרד (אם באמצעות שקיות תה, פשוט להשליך אותם).
מרכיבים שתצטרך
תהתה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מוסיפים את החלב ומניחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
חום עד שזה מגיע רק לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
6
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את חלמונים וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מקציפים כל הזמן, יוצקים שליש מתערובת הקרם החם לתערובת החלמון-סוכר, ואז מוסיפים את התערובת הזאת לשמנת הנותרת. מערבבים כל הזמן על חום בינוני עם כף עץ עד שהתערובת מתעבה ומצפה את החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
הסר מהחום ויוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה ולתת לו להתקרר עד שהוא רושם 60°/60C על מדחום קריאה מיידית. זה קרם אנגלייז שלך.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
למדוד 600 g / 2 1/4 כוסות Crme Anglaise ולהוסיף לשוקולד בארבע או חמש תוספות, באמצעות מרית חסינת חום משיכות נמרצות לשלב. הטמפרטורה של התערובת לא יעלה על 45°/43C, ולכן הקרם מתווסף במספר תוספות. התערובת עשויה להופיע שבורה בהתחלה אבל צריך לבוא יחד על ידי תוספת סופית של שמנת להיות חלקה ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
בואו להתקרר מעט. עם בלנדר טבילה כף יד, למזג את ganache עד חלקה לחלוטין ואחיד. (מקצף הוא גם בסדר, אבל בלנדר טבילה עושה עבור גנאש אולטרה משיי כי שופך יפה מאוד.) השתמש באופן מיידי.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
באמצעות מברשת מאפה, להשרות את שכבת העוגה במחבת עם רבע סירופ ברגמוט. עם מרית אופסט, מורחים שכבה דקה של גנאש (בערך 1/4 ב/6 מ " מ עובי) על העוגה. למעלה עם שכבת עוגה שנייה, להשרות עם רבע נוסף של סירופ ברגמוט, ולאחר מכן להפיץ עם חצי מילוי ריבה. למעלה עם שכבה שלישית ולחזור על התהליך, לסירוגין עם שכבה אחת יותר של גנאש ועוד שכבה אחת של מילוי ריבה, השריית כל שכבת עוגה היטב עם סירופ. למעלה עם שכבת העוגה הסופית, להשרות עם הסירופ שנותר, ומקרר עד העוגה הוא מוצק, 1 עד 2 שעות, ואז אבק עם אבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
מברשת מאפהמברשת מאפה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הסר את העוגה מהמקרר 2 שעות לפני ההגשה כדי להביא לטמפרטורת החדר. כדי לאחסן, לכסות בחוזקה ולשמור במקום קריר עד 4 ימים.
13
Reprinted with permission from Tartine Book No. 3: Modern Ancient Classic Whole by Chad Robertson. טקסט זכויות יוצרים 2013 על ידי צ 'אד רוברטסון; תמונות זכויות יוצרים 2013 על ידי צ' אד רוברטסון. Published by Chronicle Books LLC.

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה220חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 1/3 כוסות קצוצים שוקולד מריר (70%), רצוי וולרונה1 1/3 כוסות קצוצים שוקולד מריר (70%), רצוי וולרונה206חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 1/2 כוסות קמח כוסמת מחיטה מלאה1 1/2 כוסות קמח כוסמת מחיטה מלאה289חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'10 חלבונים10 חלבונים65חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3 חלמונים3 חלמונים86חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'4 חלמונים, בטמפרטורת החדר4 חלמונים, בטמפרטורת החדר2חתיכות טופי הית' בראבקת ג'לטיןאבקת ג'לטין6חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'2 תה ארל גריי עלה רופף (או 4 שקיות תה) רווי לילה 220 גרם 1 כוס שמנת קרה2 תה ארל גריי עלה רופף (או 4 שקיות תה) רווי לילה 220 גרם 1 כוס שמנת קרה0חתיכות טופי הית' ברקרם של טרטר או מיץ לימוןקרם של טרטר או מיץ לימון11 כף אורגנו מיובשעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן1אוראו ממולאים כפוליםמלח ים משובחמלח ים משובח42חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3 T סוכר3 T סוכר37חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'2 T פלוס 1 t מים2 T פלוס 1 t מים220חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 כוס חלב מלא1 כוס חלב מלא170g / 1/2 כוס דם כתום ריבהg / 1/2 כוס דם כתום ריבה114g / 1/2 כוס ברגמוט או מיץ תפוזים דםg / 1/2 כוס ברגמוט או מיץ תפוזים דם56g / 1/4 כוס שמן זרעי ענביםg / 1/4 כוס שמן זרעי ענבים71G / 1/2 כוס קומקווט מסוכר, או קליפת הדר אחרת בסירופG / 1/2 כוס קומקווט מסוכר, או קליפת הדר אחרת בסירופ114g / 1/2 כוס חלב מלאg / 1/2 כוס חלב מלא100g / 1/2 כוס סוכרg / 1/2 כוס סוכר124g / 1/2 כוס בתוספת 2 t סוכר superfineg / 1/2 כוס בתוספת 2 t סוכר superfine114g / 1/2 כוס מיםg / 1/2 כוס מים