קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כוסמת, ברגמוט & דם כתום שיפון עוגה

כוסמת, ברגמוט & דם כתום שיפון עוגה
כוסמת, ברגמוט & דם כתום שיפון עוגה היא ללא גלוטן קינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1940 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סוכר, אבקת ג'לטין, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת לירה ריקוטה עם מילוי כתום דם, קצפת Mascarpone ציפוי ופרוסות תפוז דם מסוכרים, עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, ו עוגת שיפון כתומה עם מילוי כתום ומרנג.

הוראות

1
יוצקים את מיץ הלימון לתוך קערה בינונית nonreactive ולהוסיף את הג ' לטין. מערבבים כדי להמיס את הג ' לטין, ולאחר מכן מוסיפים את המרמלדה ואת הדרים מסוכרים. להכניס למקרר עד מגניב ולהגדיר, על 2 שעות (זה יכול להיעשות בקירור עד יום קדימה).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
כדי להפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 163°/165C. בשורה התחתונה של מחבת עוגה 10-in/25-cm springform עם נייר קלף ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
הוסף 100 גרם /1/2 כוס הסוכר ו whisk לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
5
בקערה בינונית, להקציף יחד את החלב, חלמונים, שמן, ומים. הפוך היטב בקמח, להוסיף את תערובת חלמון, ואז לטאטא ביסודיות ובמהירות במשך כ 1 דקה עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
שים את החלבונים ביצה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. הכה במהירות בינונית עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
מוסיפים את הקרם של טרטר ומכים במהירות בינונית גבוהה עד שהלבנים מחזיקים פסגות רכות. מוסיפים לאט את 24 גרם/2 כפות סוכר ומכים במהירות בינונית גבוהה עד שהלבנים מחזיקים מעמד, פסגות מבריקות. באמצעות מרית גומי, לגרוף על שליש מהלבנים לתוך הקערה המכילה את הבלילה, עם מרית גומי, לקפל בעדינות כדי להבהיר את הבלילה. בעדינות לקפל את הלבנים הנותרים לתוך הבלילה רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, להחליק את החלק העליון עם מרית אופסט.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
אופים עד בודק עוגה מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה ו 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בואו להתקרר במחבת על מתלה תיל. כדי unmold, להפעיל סכין קיצוץ סביב החלק הפנימי של המחבת כדי לשחרר את העוגה, לשחרר ולהסיר את הטבעת החיצונית של המחבת, ואז להפוך את העוגה על מתלה החוט לקלף את הקלף. (העוגה תשמור, עטוף היטב, במקרר עד 4 ימים או במקפיא עד 1 חודש.)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
כדי להפוך את הסירופ: בסיר בינוני על חום בינוני לשלב את המים, סוכר, ומיץ ברגמוט ולהביא לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
12
הסר מהחום ולתת מגניב לחלוטין.
13
לשטוף, יבש, ולהרכיב מחדש את המחבת springform. עם סכין ארוכה, דקה, משוננת, לחתוך את העוגה לאורכו לחמש שכבות שוות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
14
מניחים שכבה אחת בתחתית מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
1
מניחים סיר מים מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה. הגדר קערה חסינת חום על פני המים, דואג כי החלק התחתון של הקערה לא נוגע במים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מוסיפים את השוקולד והחום עד חצי נמס. מערבבים בעדינות, להסיר מהחום, ולתת להתקרר עד שהוא נרשם בין 35°/35C ו115/46C על מדחום קריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
הסר את הקרם החדור תה מהמקרר ומתח דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר בינוני נפרד (אם באמצעות שקיות תה, פשוט להשליך אותם).
מרכיבים שתצטרך
תהתה
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מוסיפים את החלב ומניחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
5
חום עד שזה מגיע רק לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
6
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את חלמונים וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
מקציפים כל הזמן, יוצקים שליש מתערובת הקרם החם לתערובת החלמון-סוכר, ואז מוסיפים את התערובת הזאת לשמנת הנותרת. מערבבים כל הזמן על חום בינוני עם כף עץ עד שהתערובת מתעבה ומצפה את החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
8
הסר מהחום ויוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה ולתת לו להתקרר עד שהוא רושם 60°/60C על מדחום קריאה מיידית. זה קרם אנגלייז שלך.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
9
למדוד 600 g / 2 1/4 כוסות Crme Anglaise ולהוסיף לשוקולד בארבע או חמש תוספות, באמצעות מרית חסינת חום משיכות נמרצות לשלב. הטמפרטורה של התערובת לא יעלה על 45°/43C, ולכן הקרם מתווסף במספר תוספות. התערובת עשויה להופיע שבורה בהתחלה אבל צריך לבוא יחד על ידי תוספת סופית של שמנת להיות חלקה ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
בואו להתקרר מעט. עם בלנדר טבילה כף יד, למזג את ganache עד חלקה לחלוטין ואחיד. (מקצף הוא גם בסדר, אבל בלנדר טבילה עושה עבור גנאש אולטרה משיי כי שופך יפה מאוד.) השתמש באופן מיידי.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
11
באמצעות מברשת מאפה, להשרות את שכבת העוגה במחבת עם רבע סירופ ברגמוט. עם מרית אופסט, מורחים שכבה דקה של גנאש (בערך 1/4 ב/6 מ " מ עובי) על העוגה. למעלה עם שכבת עוגה שנייה, להשרות עם רבע נוסף של סירופ ברגמוט, ולאחר מכן להפיץ עם חצי מילוי ריבה. למעלה עם שכבה שלישית ולחזור על התהליך, לסירוגין עם שכבה אחת יותר של גנאש ועוד שכבה אחת של מילוי ריבה, השריית כל שכבת עוגה היטב עם סירופ. למעלה עם שכבת העוגה הסופית, להשרות עם הסירופ שנותר, ומקרר עד העוגה הוא מוצק, 1 עד 2 שעות, ואז אבק עם אבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
מברשת מאפהמברשת מאפה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
הסר את העוגה מהמקרר 2 שעות לפני ההגשה כדי להביא לטמפרטורת החדר. כדי לאחסן, לכסות בחוזקה ולשמור במקום קריר עד 4 ימים.
13
Reprinted with permission from Tartine Book No. 3: Modern Ancient Classic Whole by Chad Robertson. טקסט זכויות יוצרים 2013 על ידי צ 'אד רוברטסון; תמונות זכויות יוצרים 2013 על ידי צ' אד רוברטסון. Published by Chronicle Books LLC.