קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כוסמת, ברגמוט & דם כתום שיפון עוגה

כוסמת, ברגמוט & דם כתום שיפון עוגה
כוסמת, ברגמוט & דם כתום שיפון עוגה היא ללא גלוטן קינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1940 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סוכר, אבקת ג'לטין, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת לירה ריקוטה עם מילוי כתום דם, קצפת Mascarpone ציפוי ופרוסות תפוז דם מסוכרים, עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, ו עוגת שיפון כתומה עם מילוי כתום ומרנג.

הוראות

1
יוצקים את מיץ הלימון לתוך קערה בינונית nonreactive ולהוסיף את הג ' לטין. מערבבים כדי להמיס את הג ' לטין, ולאחר מכן מוסיפים את המרמלדה ואת הדרים מסוכרים. להכניס למקרר עד מגניב ולהגדיר, על 2 שעות (זה יכול להיעשות בקירור עד יום קדימה).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כדי להפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 163°/165C. בשורה התחתונה של מחבת עוגה 10-in/25-cm springform עם נייר קלף ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הוסף 100 גרם /1/2 כוס הסוכר ו whisk לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
בקערה בינונית, להקציף יחד את החלב, חלמונים, שמן, ומים. הפוך היטב בקמח, להוסיף את תערובת חלמון, ואז לטאטא ביסודיות ובמהירות במשך כ 1 דקה עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
שים את החלבונים ביצה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. הכה במהירות בינונית עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את הקרם של טרטר ומכים במהירות בינונית גבוהה עד שהלבנים מחזיקים פסגות רכות. מוסיפים לאט את 24 גרם/2 כפות סוכר ומכים במהירות בינונית גבוהה עד שהלבנים מחזיקים מעמד, פסגות מבריקות. באמצעות מרית גומי, לגרוף על שליש מהלבנים לתוך הקערה המכילה את הבלילה, עם מרית גומי, לקפל בעדינות כדי להבהיר את הבלילה. בעדינות לקפל את הלבנים הנותרים לתוך הבלילה רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, להחליק את החלק העליון עם מרית אופסט.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
אופים עד בודק עוגה מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה ו 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בואו להתקרר במחבת על מתלה תיל. כדי unmold, להפעיל סכין קיצוץ סביב החלק הפנימי של המחבת כדי לשחרר את העוגה, לשחרר ולהסיר את הטבעת החיצונית של המחבת, ואז להפוך את העוגה על מתלה החוט לקלף את הקלף. (העוגה תשמור, עטוף היטב, במקרר עד 4 ימים או במקפיא עד 1 חודש.)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
כדי להפוך את הסירופ: בסיר בינוני על חום בינוני לשלב את המים, סוכר, ומיץ ברגמוט ולהביא לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12
הסר מהחום ולתת מגניב לחלוטין.
13
לשטוף, יבש, ולהרכיב מחדש את המחבת springform. עם סכין ארוכה, דקה, משוננת, לחתוך את העוגה לאורכו לחמש שכבות שוות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
14
מניחים שכבה אחת בתחתית מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
1
מניחים סיר מים מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה. הגדר קערה חסינת חום על פני המים, דואג כי החלק התחתון של הקערה לא נוגע במים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את השוקולד והחום עד חצי נמס. מערבבים בעדינות, להסיר מהחום, ולתת להתקרר עד שהוא נרשם בין 35°/35C ו115/46C על מדחום קריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
הסר את הקרם החדור תה מהמקרר ומתח דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר בינוני נפרד (אם באמצעות שקיות תה, פשוט להשליך אותם).
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מוסיפים את החלב ומניחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
חום עד שזה מגיע רק לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
6
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את חלמונים וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מקציפים כל הזמן, יוצקים שליש מתערובת הקרם החם לתערובת החלמון-סוכר, ואז מוסיפים את התערובת הזאת לשמנת הנותרת. מערבבים כל הזמן על חום בינוני עם כף עץ עד שהתערובת מתעבה ומצפה את החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
הסר מהחום ויוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה ולתת לו להתקרר עד שהוא רושם 60°/60C על מדחום קריאה מיידית. זה קרם אנגלייז שלך.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
למדוד 600 g / 2 1/4 כוסות Crme Anglaise ולהוסיף לשוקולד בארבע או חמש תוספות, באמצעות מרית חסינת חום משיכות נמרצות לשלב. הטמפרטורה של התערובת לא יעלה על 45°/43C, ולכן הקרם מתווסף במספר תוספות. התערובת עשויה להופיע שבורה בהתחלה אבל צריך לבוא יחד על ידי תוספת סופית של שמנת להיות חלקה ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
בואו להתקרר מעט. עם בלנדר טבילה כף יד, למזג את ganache עד חלקה לחלוטין ואחיד. (מקצף הוא גם בסדר, אבל בלנדר טבילה עושה עבור גנאש אולטרה משיי כי שופך יפה מאוד.) השתמש באופן מיידי.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
באמצעות מברשת מאפה, להשרות את שכבת העוגה במחבת עם רבע סירופ ברגמוט. עם מרית אופסט, מורחים שכבה דקה של גנאש (בערך 1/4 ב/6 מ " מ עובי) על העוגה. למעלה עם שכבת עוגה שנייה, להשרות עם רבע נוסף של סירופ ברגמוט, ולאחר מכן להפיץ עם חצי מילוי ריבה. למעלה עם שכבה שלישית ולחזור על התהליך, לסירוגין עם שכבה אחת יותר של גנאש ועוד שכבה אחת של מילוי ריבה, השריית כל שכבת עוגה היטב עם סירופ. למעלה עם שכבת העוגה הסופית, להשרות עם הסירופ שנותר, ומקרר עד העוגה הוא מוצק, 1 עד 2 שעות, ואז אבק עם אבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
מברשת מאפהמברשת מאפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
הסר את העוגה מהמקרר 2 שעות לפני ההגשה כדי להביא לטמפרטורת החדר. כדי לאחסן, לכסות בחוזקה ולשמור במקום קריר עד 4 ימים.
13
Reprinted with permission from Tartine Book No. 3: Modern Ancient Classic Whole by Chad Robertson. טקסט זכויות יוצרים 2013 על ידי צ 'אד רוברטסון; תמונות זכויות יוצרים 2013 על ידי צ' אד רוברטסון. Published by Chronicle Books LLC.

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה220דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 1/3 כוסות קצוצים שוקולד מריר (70%), רצוי וולרונה1 1/3 כוסות קצוצים שוקולד מריר (70%), רצוי וולרונה206דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 1/2 כוסות קמח כוסמת מחיטה מלאה1 1/2 כוסות קמח כוסמת מחיטה מלאה289דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.10 חלבונים10 חלבונים65דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.3 חלמונים3 חלמונים86דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.4 חלמונים, בטמפרטורת החדר4 חלמונים, בטמפרטורת החדר2חתיכות טופי הית' בראבקת ג'לטיןאבקת ג'לטין6דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.2 תה ארל גריי עלה רופף (או 4 שקיות תה) רווי לילה 220 גרם 1 כוס שמנת קרה2 תה ארל גריי עלה רופף (או 4 שקיות תה) רווי לילה 220 גרם 1 כוס שמנת קרה0חתיכות טופי הית' ברקרם של טרטר או מיץ לימוןקרם של טרטר או מיץ לימון12 כפיות אבקת שוםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1אוראו ממולאים כפוליםמלח ים משובחמלח ים משובח42דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.3 T סוכר3 T סוכר37דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.2 T פלוס 1 t מים2 T פלוס 1 t מים220דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 כוס חלב מלא1 כוס חלב מלא170g / 1/2 כוס דם כתום ריבהg / 1/2 כוס דם כתום ריבה114g / 1/2 כוס ברגמוט או מיץ תפוזים דםg / 1/2 כוס ברגמוט או מיץ תפוזים דם56g / 1/4 כוס שמן זרעי ענביםg / 1/4 כוס שמן זרעי ענבים71G / 1/2 כוס קומקווט מסוכר, או קליפת הדר אחרת בסירופG / 1/2 כוס קומקווט מסוכר, או קליפת הדר אחרת בסירופ114g / 1/2 כוס חלב מלאg / 1/2 כוס חלב מלא100g / 1/2 כוס סוכרg / 1/2 כוס סוכר124g / 1/2 כוס בתוספת 2 t סוכר superfineg / 1/2 כוס בתוספת 2 t סוכר superfine114g / 1/2 כוס מיםg / 1/2 כוס מים