קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כופתאות אגס מלבה

כופתאות אגס מלבה
כופתאות אגס מלבה לוקחות בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 661 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -31 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לך מלח, גלידה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 41% . מתכונים דומים: כופתאות אגסים , כופתאות אגסים ~ אתגר הקינוח מאחורי הווילון , ומרק אגסים Schezuan עם כופתאות מקרל .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים קמח, מלח ועמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
חותכים לקיצור עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. מוסיפים את המים בהדרגה, מערבבים בעזרת מזלג עד שהמאפה יוצר כדור. על משטח מקומח מגלגלים ל-21 אינץ'. x 14 אינץ'. מַלבֵּן.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
חותכים לשישה ריבועים.
4
מניחים אגס אחד במרכז כל ריבוע. לארוז מרכזי אגסים עם סוכר חום; מפזרים קינמון.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
מברישים את קצוות הריבועים בחלב; לקפל את הפינות למרכז ולצבוט לאטום.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
6
מניחים בתוך 15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
מברישים בחלב; מפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
8
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
לרוטב, בסיר קטן, מערבבים את הסוכר, עמילן התירס והמים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
10
מוסיפים פטל. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
11
מסירים מהאש; מערבבים פנימה תמצית.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
12
מגישים חם על כופתאות חמות עם גלידה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת