קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

כופתאות מאודות עם פטריות שיטאקה במרק סצ'ואן

כופתאות מאודות עם פטריות שיטאקה במרק סצ'ואן
צריך תוספת חלב חינם? כופתאות מאודות עם פטריות שיטאקי במרק סצ'ואן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך כופתאות, בצל ירוק, פלפל סצ'ואן טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו עוף מאודה פטריות שיטאקה, פטריות וכופתאות שיטאקי עם מרק זנגביל, ו עוף מאודה עם פטריות שיטאקה וטופו (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים מים לתוך סיר גדול עד שהוא מגיע 2 סנטימטרים במעלה הצדדים, ומעל עם סל ספינת קיטור. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים כמה שיותר כופתאות כפי שיתאים בשכבה אחת ומבשלים על פי הכיוונים על האריזה. (כופתאות הקפואות השתמשתי לקח בערך 4 דקות. חזור על צעד, במידת הצורך, עד שכל הכופתאות מבושלות.
3
בינתיים, שמן קנולה חום במחבת שאינה מקל 12 אינץ ' מעל בינוני גבוה. כאשר שמן מנצנץ, מוסיפים פטריות פרוסות וקורט של מלח. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות לשחרר את המים שלהם ולהתחיל חום, על 4 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לחמם את המניה בסיר בינוני על חום גבוה בינוני עד שמתחיל להתבשל. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
תוציא ארבע קערות גדולות. בכל קערה להוסיף 1 כף יורה במבוק משומר, 1 כף בצל ירוק פרוס, 1 כפית רוטב סויה, 1/8 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית פלפל סצ ' ואן טחון, ו 3/4 כוס עוף. טעם, במידת הצורך, מתבלים עם מלח נוסף.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מוסיפים 6 כופתאות לכל קערה ורבע מהפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מגישים באופן מיידי.