כופתאות מאודות עם פטריות שיטאקה במרק סצ'ואן
צריך תוספת חלב חינם? כופתאות מאודות עם פטריות שיטאקי במרק סצ'ואן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך כופתאות, בצל ירוק, פלפל סצ'ואן טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו עוף מאודה פטריות שיטאקה, פטריות וכופתאות שיטאקי עם מרק זנגביל, ו עוף מאודה עם פטריות שיטאקה וטופו (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מים לתוך סיר גדול עד שהוא מגיע 2 סנטימטרים במעלה הצדדים, ומעל עם סל ספינת קיטור. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים כמה שיותר כופתאות כפי שיתאים בשכבה אחת ומבשלים על פי הכיוונים על האריזה. (כופתאות הקפואות השתמשתי לקח בערך 4 דקות. חזור על צעד, במידת הצורך, עד שכל הכופתאות מבושלות.
בינתיים, שמן קנולה חום במחבת שאינה מקל 12 אינץ ' מעל בינוני גבוה. כאשר שמן מנצנץ, מוסיפים פטריות פרוסות וקורט של מלח. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות לשחרר את המים שלהם ולהתחיל חום, על 4 דקות. תניח בצד.
לחמם את המניה בסיר בינוני על חום גבוה בינוני עד שמתחיל להתבשל. כבה את החימום.
תוציא ארבע קערות גדולות. בכל קערה להוסיף 1 כף יורה במבוק משומר, 1 כף בצל ירוק פרוס, 1 כפית רוטב סויה, 1/8 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית פלפל סצ ' ואן טחון, ו 3/4 כוס עוף. טעם, במידת הצורך, מתבלים עם מלח נוסף.
מוסיפים 6 כופתאות לכל קערה ורבע מהפטריות.