כופתאות שטוחות
כופתאות שטוחות דורשות כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 125 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם אבקת אפייה, מרק עוף, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוף תוצרת בית וכופתאות שטוחות, נאן (לחם שטוח פקיסטני), ו Scallion לחם שטוח (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית.
מערבבים יחד מרק, ביצה, פטרוזיליה ובצל.
מוסיפים מרכיבים יבשים ומערבבים עד לחלח.
להתברר על לוח משוריין, ללוש קלות.
חותכים לעיגולים ושופכים למרק רותח או מרק. להפחית את החום בינוני, לבשל 15 דקות או עד הסוף.