כופתאות תפוחי אדמה אני
כופתאות תפוחי אדמה אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך מלח, חמאה, תפוחי אדמה אפויים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . נסו כופתאות תפוחי אדמה, כופתאות תפוחי אדמה II, ו כופתאות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
יום קודם לכן, להרתיח תפוחי אדמה עם עורות על עד מכרז. מבשלים מספיק כדי להכין לפחות 6 כוסות תפוחי אדמה קרים. לקלף את תפוחי האדמה, ואורז אותם. מקררים אותם עד הצורך.
חום 2 עד 3 חתיכות של לחם בחמאה או מרגרינה עבור קרוטונים.
חותכים לחתיכות קטנות, ולתת מגניב.
מערבבים תפוחי אדמה חתוכים, 5 או 6 ביצים מוכות, מלח, וקמח.
הוסף קרוטונים, ומערבבים יחד. התערובת צריכה להישאר ביחד. יותר מדי קמח יעשה אותם כבדים.
טופס לתוך כדורים על הגודל של כדורי טניס. טיפה לתוך מים רותחים בסיר גדול. לכסות ולבשל במשך 10 דקות.