כופתאות תפוחים וצימוקים מיושנות
גשו לסופר וקנו קינמון, מלח, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: כופתאות תפוחים וצימוקים מיושנות, כופתאות תפוחים מיושנות, ו סלט תפוחים וצימוקים חדש.
הוראות לזרוק יחד את כל החומרים מילוי.
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, ו 3 כפות סוכר מגורען לתוך קערה. להתמזג חמאה וקיצור עם בלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
להוסיף 1/2 כוס חלב ומערבבים עם מזלג רק עד תערובת הוא רטוב.
להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין ללוש בעדינות 7 עד 8 פעמים, או עד צורות בצק רך (לא overwork בצק, או כופתאות יהיה קשה).
מרדדים בצק על משטח משוריין היטב עם פינים מתגלגלים מקורנים לתוך מלבן מחוספס 16-על ידי 11 אינץ '(בערך 3/4 אינץ'). חתוך למלבן בגודל 15 על 10 אינץ'. חצי בצק לאורך, ולאחר מכן לחתוך לרוחב בשלישים (כדי ליצור 6 ריבועים).
מחלקים מילוי בין מרכזי ריבועים. להביא את כל 4 הפינות יחד על מילוי וצביטה יחד כדי לאטום.
העברת כופתאות לחמאה היטב 13 - על ידי 9-על 2 אינץ קרמיקה או זכוכית צלחת אפייה ולסדר על 1 אינץ ' זה מזה.
מברשת צמרות עם הנותרים 1/2 כף חלב ומפזרים הנותרים 1/2 כף סוכר מגורען.
להביא סיידר וסוכר חום לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
יוצקים סירופ סביב כופתאות, ואז אופים כופתאות עד חום זהוב וסירופ מבעבע, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים מנות :
355 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק סיידר תפוחים לא מסונן 2 (יכול להיות או להרחיק) אפרסקים טריים או קפואים פרוסים 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פירורי לחם טריים 0 (יכול להיות או להרחיק) תפוח נוסף אופציונלי 473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח לכל מטרה 227 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) תפוחים טארט קטן כגון סבתא סמית, קלופים, cored, וחותכים לחתיכות 1/2 אינץ 3 (חוֹרֶף) סוכר מגורען בתוספת 1/2 כף עבור זליפה 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק סוכר חום בהיר ארוז 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק חלב מלא בתוספת 1/2 כף לצחצוח 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ') 1 (יכול להיות או להרחיק) (צינור גדול) 3 (חוֹרֶף) חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות 6 ריבס, קצוץ טרי או קפוא ליווי: גלידת וניל 2 (חוֹרֶף) קיצור ירקות קר