קושימומחה
מוכן ב25 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כופתאות תפוחים וצימוקים מיושנות

כופתאות תפוחים וצימוקים מיושנות
גשו לסופר וקנו קינמון, מלח, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: כופתאות תפוחים וצימוקים מיושנות, כופתאות תפוחים מיושנות, ו סלט תפוחים וצימוקים חדש.

הוראות

1
לזרוק יחד את כל החומרים מילוי.
1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, ו 3 כפות סוכר מגורען לתוך קערה. להתמזג חמאה וקיצור עם בלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
להוסיף 1/2 כוס חלב ומערבבים עם מזלג רק עד תערובת הוא רטוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
4
להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין ללוש בעדינות 7 עד 8 פעמים, או עד צורות בצק רך (לא overwork בצק, או כופתאות יהיה קשה).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
5
מרדדים בצק על משטח משוריין היטב עם פינים מתגלגלים מקורנים לתוך מלבן מחוספס 16-על ידי 11 אינץ '(בערך 3/4 אינץ'). חתוך למלבן בגודל 15 על 10 אינץ'. חצי בצק לאורך, ולאחר מכן לחתוך לרוחב בשלישים (כדי ליצור 6 ריבועים).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
1
מחלקים מילוי בין מרכזי ריבועים. להביא את כל 4 הפינות יחד על מילוי וצביטה יחד כדי לאטום.
2
העברת כופתאות לחמאה היטב 13 - על ידי 9-על 2 אינץ קרמיקה או זכוכית צלחת אפייה ולסדר על 1 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
3
מברשת צמרות עם הנותרים 1/2 כף חלב ומפזרים הנותרים 1/2 כף סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
1
להביא סיידר וסוכר חום לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאהשוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2
יוצקים סירופ סביב כופתאות, ואז אופים כופתאות עד חום זהוב וסירופ מבעבע, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מגישים באופן מיידי.