פיצות תאנים ופרושוטו
Fig & prosciutto pizzettas הוא מנה עיקרית המגישה 6. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו את הידית של חמאה, שקית פעולה מהירה שמרים, רקטות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו Pizzettas אספרגוס עם Fontinan ו Prosciutto, Pizzettas בגריל עם Parmigiano, Prosciutto ו Arugulan ועם Taleggio ו Puttanesca, ו פיצה Fig & Prosciutto (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הבצק, לערבב את הקמח, שמרים ומלח בקערה. למדוד 250 מ " ל מים חמים יד לתוך כד, להוסיף את השמן, ולאחר מכן להטות את תערובת הקמח.
מערבבים יחד עם כף עץ, ואחריו את הידיים, כדי להפוך את הבצק רטוב להוסיף להתיז מים חמים יותר במידת הצורך. לכסות עם סרט נצמד משומן ולהשאיר איפשהו חם-איש לעלות עבור 1 hr או עד הוכפל בגודל.
מחממים את החמאה, ואז מרככים את השאלוט ומניחים בצד.
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
להטות את הבצק על משטח מקומח, ללוש בקצרה כדי להחליק, ולאחר מכן לחלק 6-8 כדורים.
מרדדים כל אחד לעיגול דק, ולאחר מכן לארגן על סדינים קמח מאובק.
מערבבים את frache קרם, פרמזן ושאלוט עם קצת מלח והרבה פלפל שחור.
מורחים על הבצק ואופים במשך 10-15 דקות עד פריך בקצוות נפוח מעט.
לזרוק את התאנים ומוצרלה עם הרקטה.
מפזרים מעל הפיצטות עם הפרושוטו.
מערבבים את השמן והחומץ, לטפטף מעל הפיצטות ומגישים.