כיכר בשר בציפוי תירס
כיכר בשר עם תירס הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 2 מנות. לארוחה זו יש 214 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-13 גרם שומן למנה. תמורת 72 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם קמח, מקסיקורן, גבינה אמריקאית עיבוד, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 29%. הציון הזה לא כל כך סופר. כיכר בשר עם בייקון, כיכר בשר צבי עם בייקון, וכיכר בשר עם בייקון ועגבניות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את הביצה, מיץ העגבניות, שיבולת השועל, הבצל, המלח, אבקת הצ'ילי והפלפל. מפוררים בשר בקר מעל התערובת ומערבבים היטב. טפחו לתוך 5-3/4 אינץ' לא משומן. x 3 אינץ'. x 2 אינץ'. תבנית לחם.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20 דקות.
בינתיים ממיסים חמאה בסיר קטן. מערבבים פנימה קמח ומלח עד לקבלת תערובת חלקה; להוסיף חלב בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה אחת או עד שמסמיך.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה תירס וגבינה עד שהגבינה נמסה.
יוצקים על כיכר בשר; למעלה עם רצועות פלפל ירוק.
אופים 20-25 דקות יותר או עד שהבשר כבר לא ורוד ומדחום בשר קורא 160°.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הריזלינג של יינות אנגל - כשר עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אנגל יינות ריזלינג - כשר]()
אנגל יינות ריזלינג - כשר
ריזלינג תוסס שלא יבש, עם דגשים של תפוח ירוק, הדרים ופירות טרופיים, משלימים ניחוחות פרחוניים עדינים וחומציות פריכה. תהנה מהיין הזה מצונן.