כיכר בשר טורקיה
טורקיה קציץ בשר לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפל, מים, גבינת מוצרלה רזה חלקית ואבקת שום. 39 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כיכר בשר טורקיה, כיכר בשר טורקיה, ו כיכר בשר טורקיה.
הוראות
בקערה שלבו את המים, רוטב הטריאקי וקוביות הלחם; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים את הביצה, הבצל, הפלפל הירוק, המוצרלה וגבינות הצ ' דר, אבקת השום וזרעי הסלרי. מפוררים הודו מעל תערובת ומערבבים היטב.
טפיחה לתוך 5-3/4-ב לא משומן. איקס 3-ב. איקס 2-ב. כיכר פאן.
אופים, חשופים, ב 350 3 שעה או עד מדחום בשר קורא ניקוז 165.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel
קברנה סוביניון וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור קציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. יינות החבלה קברנה סוביניון עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראים כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 49 דולר לבקבוק.
![חבלה יינות קברנה סוביניון]()
חבלה יינות קברנה סוביניון
ארומטים מציעים טבק, פירות שחורים נועזים והערות של גרפיט. על החיך, פירות אדומים, כחולים ושחורים מאוזנים על ידי רמזים של דומדמניות, וניל ומוקה. הטאנינים הצעירים יתפתחו עם הזמן ויעזרו להרחיב את הגימור הארוך.