כיכר תפוז מתפרקת
כיכר תפוז מתפרקת עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . גשו לסופר וקנו דבש, ביצה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו פאי תפוחים, תתפרקו., כיכר קרמל מתפרקת, ו שום גביני מפרק כיכר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו בצק, לשלב את המים, שמרים, קמח סולת, ודבש. מערבבים לשלב ולתת לו לשבת עד קצף, על 10 דקות.
מוסיפים קמח לחם, מיץ תפוזים, ביצה ומלח. ללוש במהירות נמוכה עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 10 דקות.
מוסיפים תמצית וניל, תמצית תפוזים וחמאה. המשך ללוש עד שהבצק מבריק ואלסטי והחמאה משולבת לחלוטין, כ -5 דקות יותר. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהבצק מכפיל את גודלו, כשעה.
קמח לעבוד על פני השטח, ולהפוך את הבצק. ללוש בצק לזמן קצר, ולאחר מכן לחתוך לכ -16 חתיכות (זה בסדר אם הם לא אחידים).
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום תנור ל 177°. רסס מחבת עוגה עגולה גבוהה, 8 אינץ ' עם ספריי בישול שאינו מקל (מחבת springform עובד גם כן).
יוצקים את הסוכר על צלחת קטנה, מגלגלים כל כדור בסוכר כדי לצפות אותו, ומסדרים את החלקים באופן רופף בתבנית אפייה.
מפזרים כל סוכר שנותר על גבי כדורים. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהבצק מכפיל את גודלו, כ-30 דקות.
כאשר הלחמניות עלו, להסיר את לעטוף פלסטיק ואופים עד השחמה, על 35 דקות.
הסר מחבת מהתנור, תן להתקרר על מתלה במשך 5 דקות, להפוך את כיכר החוצה ולתת לו להתקרר על מתלה. מכסים את הלחם במגבת מטבח נקייה של אתה רוצה קרום רך יותר.