כיכר תרד ריקוטה חמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לי קציץ תרד Ricotta חם. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 19 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו תרד, גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: כיכר זנגביל עם ממרח משמש-ריקוטה, Spotlight המרכיב: תרד (: פגזי תרד ריקוטה), ו כיכר תרד.
הוראות
על תבנית אפייה בגודל 12 על 15 אינץ', פרוס בצק פיצה.
מערבבים תרד, גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן, אגוז מוסקט, ושום.
מורחים תערובת באופן שווה על פני הבצק.
החל בקצה ארוך של בצק, רול כדי לצרף מילוי. מניחים את כיכר הלחם, תופרים, על תבנית אפייה.
מברשת כיכר למעלה עם שמן זית.
אופים בתנור 425 עד השחמה היטב, 12 עד 15 דקות. בינתיים, מערבבים רוטב מרינרה במחבת 1 עד 1/2 ליטר מעל חום בינוני עד חם; או לחמם בקערה בטוחה במיקרוגל בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה (100%) עד חם.
חותכים כיכר באלכסון, מה שהופך 10 מנות שוות. מציעים 1 פרוסה כמו מנה ראשונה, או 2 פרוסות כמו כריך המנה העיקרית. רוטב מרינרה כפית על פרוסות לפי הטעם.