כיכרות לחם בננה פקאן קלויים
צריך לחם צמחוני? כיכרות לחם בננה פקאן קלויים יכולות להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 340 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 66 סנט למנה מנות. מתכון זה מכלמתכונים יש 8 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, מיץ לימון, תמצית קוקוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 31%. נסו מיני בננה לחם כיכרות, כיכרות לחם מיני בננה-חמוציות-אגוזים, ו חמאת בוטנים בננה שוקולד צ'יפס לחם {מיני כיכרות!} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות צלזיוס (135 מעלות צלזיוס).
מורחים את הפקאנים על תבנית אפייה, וטוסטים עד שהאגוזים מתחילים להזהיב ולהיות ריחניים, בערך 45 דקות. צפו באגוזים בזהירות בזמן שהם אופים, הם נשרפים במהירות. לאחר הקלייה, הניחו את האגוזים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
העלו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). ריססו 2 מחבתות כיכר מיני עם תרסיס בישול.
שלב בקערה את הפקאנים הקלויים, הקמח, הסודה לשתיה, אבקת האפייה והמלח. בקערה גדולה מערבבים את הבננות, הסוכר, הביצים, תמציות הווניל והקוקוס, מיץ הלימון והחמאה יחד עם מזלג או מערבל חשמלי במהירות נמוכה. מערבבים את תערובת הקמח לתערובת הבננה, ויוצקים את הבלילה לתבניות הכיכר המוכנות וממלאים אותם בערך 3/4 מלאים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר לאמצע כיכר יוצא נקי, כ-30 דקות.
תנו לכיכרות להתקרר בתבניות במשך 5 דקות לפני שיוצאים על מתלה לסיום הקירור. עוטפים כיכרות מקוררות בניילון נצמד.