כיכרות מסטיק
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו את כיכרות גמדרופ. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 10 גרם שומן ובסך הכל 314 קלוריות . מתאים ל-32 ומחירו 62 סנט למנה מנות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמרים, ביצים, צימוקים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 14% . הציון הזה גרוע למדי. נסו לחם גמדרופ , פאדג' מסטיק ועוגת גמדרופ (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכרים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את הביצים, רסק התפוחים והוניל (הבלילה תיראה מכורבלת).
הסר טיפות מסטיק שחורות ושמור לשימוש אחר. בקערה גדולה מערבבים את המסטיקים, אגוזי הפקאן, התמרים, הצימוקים, הדובדבנים ו-1 כוס קמח; לזרוק למעיל.
שלבו את הסודה לשתייה, הקינמון, תבלין הפאי ושאר הקמח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת. מקפלים פנימה תערובת גומי.
יוצקים לשניים משומנים 9-in. x 5 אינץ'. תבניות לחם.
אופים ב-300 מעלות למשך 45 דקות; מכסים בצורה רופפת בנייר כסף.
אופים 45 דקות יותר או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
![לואי רודרר קריסטל ברוט]()
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות ודביקות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.