קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

כיכרות מסטיק

כיכרות מסטיק
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו את כיכרות גמדרופ. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 10 גרם שומן ובסך הכל 314 קלוריות . מתאים ל-32 ומחירו 62 סנט למנה מנות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמרים, ביצים, צימוקים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 14% . הציון הזה גרוע למדי. נסו לחם גמדרופ , פאדג' מסטיק ועוגת גמדרופ (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכרים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את הביצים, רסק התפוחים והוניל (הבלילה תיראה מכורבלת).
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר טיפות מסטיק שחורות ושמור לשימוש אחר. בקערה גדולה מערבבים את המסטיקים, אגוזי הפקאן, התמרים, הצימוקים, הדובדבנים ו-1 כוס קמח; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3 כוסות ציפוי וניל3 כוסות ציפוי וניל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
תאריכיםתאריכים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שלבו את הסודה לשתייה, הקינמון, תבלין הפאי ושאר הקמח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת. מקפלים פנימה תערובת גומי.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3 כוסות ציפוי וניל3 כוסות ציפוי וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
יוצקים לשניים משומנים 9-in. x 5 אינץ'. תבניות לחם.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
אופים ב-300 מעלות למשך 45 דקות; מכסים בצורה רופפת בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים 45 דקות יותר או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה220דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר חום ארוזסוכר חום ארוז220דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר חום ארוזסוכר חום ארוז227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה, מרוכךחמאה, מרוכך57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.red candied cherries, cut in halfred candied cherries, cut in half221דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תאריכים קצוציםתאריכים קצוצים4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)500דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרה, מחולקקמח לכל מטרה, מחולק2חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון5461 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכריות גומיסוכריות גומי164דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פקאנים קצוציםפקאנים קצוצים1אוראו ממולאים כפוליםגדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'145דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')200דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי4881 לב מפאלדי טרי אם אפשררסק תפוחים לא ממותקרסק תפוחים לא ממותק1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות ודביקות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.