כיסונים כרובית
כיסוני כרובית עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 41 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם פתיתי פלפל, פפריקה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 36 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. מתכונים דומים: כיסונים כרובית, כיסונים כרובית, ו כיסונים כרובית.
הוראות
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, 2 כפיות שמן קנולה, זרעי כוסברה, פתיתי פלפל אדום. מערבבים כדי להתמזג.
להקציף בבירה. מניחים בצד במקום חם במשך 15 עד 20 דקות. זה יהיה לנפח מעט, כמו בצק לחם.
אספו את הכרובית בקערה בגודל בינוני והשתמשו במסננת קטנה כדי לפזר אותה בשכבה זוגית של הפפריקה. לזרוק כדי להתמזג.
בסיר גדול מחממים את 6 כוסות השמן הנותרות ל-375 מעלות F.
קו תבנית אפייה עם מגבות נייר ומניחים את הפרחים על המגש כשהם יוצאים מהשמן.
מערבבים את הבלילה מעט. כדי לבדוק את העקביות של הבלילה ואת הטמפרטורה של השמן, לשים כמה חתיכות של כרובית על כף מחורץ להטביע אותם בבלילה. זה צריך לצפות את החלקים בקלילות. הערה של קוק: אם הבלילה עבה מדי, להוסיף קצת מים כדי לדלל אותו. אם הבלילה דקה מדי, לנפות ולטאטא בקצת יותר קמח.
מסננים את הבלילה העודפת ומורידים את הכרובית לתוך השמן. זה צריך בועה מעט והכרובית צריכה לעלות בהדרגה לפסגה. מטגנים עד חום בהיר, על 3 עד 5 דקות ולאחר מכן להעביר אותם גיליון אפייה מוכן. מטגנים את הכרובית בקבוצות קטנות. מתבלים במלח, מפזרים את הכוסברה ומגישים מיד.