קושיקשה
מוכן ב36 דק.
מנות24
ציון בריאות13
מגזין

כיסונים כרובית

כיסונים כרובית
כיסוני כרובית עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 41 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם פתיתי פלפל, פפריקה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 36 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. מתכונים דומים: כיסונים כרובית, כיסונים כרובית, ו כיסונים כרובית.

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, 2 כפיות שמן קנולה, זרעי כוסברה, פתיתי פלפל אדום. מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להקציף בבירה. מניחים בצד במקום חם במשך 15 עד 20 דקות. זה יהיה לנפח מעט, כמו בצק לחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
אספו את הכרובית בקערה בגודל בינוני והשתמשו במסננת קטנה כדי לפזר אותה בשכבה זוגית של הפפריקה. לזרוק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בסיר גדול מחממים את 6 כוסות השמן הנותרות ל-375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
קו תבנית אפייה עם מגבות נייר ומניחים את הפרחים על המגש כשהם יוצאים מהשמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
מערבבים את הבלילה מעט. כדי לבדוק את העקביות של הבלילה ואת הטמפרטורה של השמן, לשים כמה חתיכות של כרובית על כף מחורץ להטביע אותם בבלילה. זה צריך לצפות את החלקים בקלילות. הערה של קוק: אם הבלילה עבה מדי, להוסיף קצת מים כדי לדלל אותו. אם הבלילה דקה מדי, לנפות ולטאטא בקצת יותר קמח.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מסננים את הבלילה העודפת ומורידים את הכרובית לתוך השמן. זה צריך בועה מעט והכרובית צריכה לעלות בהדרגה לפסגה. מטגנים עד חום בהיר, על 3 עד 5 דקות ולאחר מכן להעביר אותם גיליון אפייה מוכן. מטגנים את הכרובית בקבוצות קטנות. מתבלים במלח, מפזרים את הכוסברה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום