כיצד להפוך טורטיות תירס
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם מאסה קרינה, דגים ופירות ים, עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טורטיות תירס מעל חביתות., ערב טאקו עם טורטיות תירס תוצרת בית, ו סלופי ג'ו בטורטיות תירס רכות.
הוראות
מערבבים קמח מסה עם מים חמים: כדי להפוך 16-18 טורטיות, להתחיל עם לשים 2 כוסות קמח מסה בקערה גדולה.
להוסיף 1 1/2 עד 2 כוסות מים חמים מאוד קמח המסא (על פי ההוראות על החבילה, כמה מותגים עשויים לקרוא כמויות שונות של מים).
מערבבים ולתת לשבת במשך 5 דקות בערך.
2 ללוש את הבצק: להתחיל לעבוד את מאסה עם הידיים כדי להפוך את הבצק. לעבוד את הבצק במשך כמה דקות.
לחץ על הבצק עם האצבעות שלך ואת כפות הידיים כאילו היית ללוש בצק לחם.
הבצק יהיה קצת מחוספס בהתחלה, אבל צריך להיות גמיש יותר כמו שאתה kneed זה.
אם בשלב כלשהו דרך תהליך טורטייה הבצק נראה יבש מדי או רטוב מדי, להוסיף קצת יותר מים או מסה לבצק.
3 טופס כדורי בצק: לצבוט את חתיכת בצק masa ולשפשף אותו בין הידיים כדי לעצב אותו לתוך כדור בגודל של שזיף, או כדור גולף מעט גדול.
הפוך על 16-18 כדורים מהבצק.
חותכים שתי חתיכות של פלסטיק משקית מקפיא פלסטיק לצורת פני השטח של העיתונות טורטייה.
מניחים כדור בצק בין יריעות פלסטיק ולחץ: לפתוח את העיתונות טורטיה ולהניח חתיכת פלסטיק אחת על העיתונות.
מניחים את הכדור מאסה במרכז.
מניחים עוד חתיכת פלסטיק מעל כדור מאסה.
בעדינות לסגור את העיתונות ולחץ למטה, עד הבצק התפשט בקוטר של 4 עד 5 אינץ'.
מחממים מחבת או מחבת גדולה על חום גבוה. מחבת ברזל יצוק מתובל היטב או מחבת ברזל יצוק גדול עובד היטב עבור זה.
הסר את טורטייה גלם מהפלסטיק: עובד אחד בכל פעם, להחזיק טורטייה ביד שלך, בזהירות להסיר את הפלסטיק בכל צד.
הנח את הטורטייה על המחבת החמה: לאפשר את הטורטיה לנוח חצי על היד שלך, וחצי תלוי למטה, בעדינות להניח את הטורטייה על המחבת. להתחיל לעבוד על הקשה על טורטייה הבאה.
9 מבשלים את הטורטייה בצד אחד, ואז להעיף: לבשל את הטורטייה על המחבת החמה במשך 30 שניות עד דקה בכל צד. טורטילה צריך להיות קלוי קלוי מעט כיסי אוויר להרכיב.
הסר את הטורטיות כדי טורטייה חם מרופד במגבת צלחת או מגבות נייר, או לעטוף אותם במגבת צלחת כדי לשמור אותם חמים.
מגישים מיד או מקררים ומחממים.