כל פסטו עשב
כל פסטו עשב לוקח בערך 10 דקות מתחילתו ועד סופו. , אתה מקבל תבלין שמגיש 8. מנה אחת מכילה 221 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, פרמזן, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 60% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון לתפוח אדמה אפוי (אוורירי בכל פעם כשמשתמשים בטריק הזה) , דג חרב עם רוטב עשבי תיבול , וצלי צלעות עומדים עשבים ומלח .
הוראות
טוחנים את השקדים והשום במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים למעבד המזון את התרד, הגבינה, עשבי התיבול, גרידת הלימון ומיץ הלימון. מערבבים את עשבי התיבול בדיוק מספיק כדי שיתערבבו, בערך 3 שניות.
מוסיפים את שמן הקנולה ושמן הזית כאשר מעבד המזון במצב נמוך. מתבלים במלח ופלפל. לערבב לעקביות הרצויה.
מעבירים את הפסטו לקערת הגשה.
מניחים את העגבניות הקצוצות על גבי הקרוסטיני אם משתמשים ומעליהם פסטו. כל שאריות פסטו יש להניח בקערה ולכסות בניילון נצמד. מהדקים את הניילון ממש על גבי הפסטו ומקררים.