כמהין עשה זאת בעצמך.
המתכון לעשות את זה בעצמך כמהין יכול להיעשות בעוד כ-5 שעות ו-45 דקות. אתה מקבל מתאבן שמשרת 144. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 1070 קלוריות. מתכון זה של מזון ויין דורש רום, חמאה, הל טחון, ושמנת כבדה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כמהין, כמהין פאי פקאן, ו כמהין מנטה.
הוראות
בסיר גדול, להביא את השמנת לרתיחה. בקערה גדולה, לשלב את השוקולד קצוץ עם חמאה ומלח.
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד.
בואו לעמוד עד השוקולד והחמאה נמסים, על 5 דקות.
להקציף את גנאש עד חלקה ומבריקה.
תחלק את הגנאש ל-4 קערות. כדי לטעום אותו, להוסיף גם את הרום, שמן מנטה, אספרסו או הל לכל אצווה. לכסות את ganache ומקרר עד המשרד, על 3 שעות.
קו 3 גליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. באמצעות כף גלידה בגודל 1-כף, טיפת כפות ברמה של גנאש על דפי האפייה. להירגע עד המשרד, על 1 שעה.
כפית את הציפויים לתוך קערות קטנות. להרטיב את הידיים עם מי קרח לגלגל את גנאש לתוך כדורים, ואז להתגלגל בציפויים. לארוז את הכמהין בשקיות דקורטיביות או תיבות.