כמהין שוקולד מריר עם Fleur de Sel
כמהין שוקולד מריר עם Fleur de Sel נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 687 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקולד מריר, סוכר, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. מתכונים דומים: כמהין שוקולד מריר עם Fleur de Sel, טראפלס שוקולד מריר קרמל עם Fleur de Sel, ו מבשלים את הספר: פלר בורגר עם כמהין.
הוראות
מיקרוגל 8 עוז. שוקולד בקערת זכוכית בגובה 1 דקה או עד מומס.
מערבבים סוכר ומים בסיר כבד קטן; מבשלים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס, ערבוב בעדינות. המשך להתבשל, מבלי לערבב, כ 7 דקות או עד סירופ הוא זהב, צחצוח את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים; להסיר מחבת מחום. בזהירות להוסיף קרם (תערובת יהיה בועה). להחזיר מחבת לחום נמוך, ומבשלים, ערבוב עד חלקה. מערבבים ב 1/4 כפית. פלר דה סאל.
הוסף תערובת שמנת לשוקולד נמס; מערבבים עד חלקה, ולתת מגניב. כיסוי וצינה 3 שעות או עד המשרד.
מניחים קקאו בקערה. לעצב תערובת שוקולד לתוך 1 "כדורים (השתמשנו 1" כדור גלידה); רול קקאו.
מניחים כדורי כמהין על תבנית אפייה; צמרמורת עד המשרד.
מקום 12 עוז. שוקולד בראש דוד כפול מעל מים רותחים עד מדחום מוכנס לתוך אוגרי שוקולד 115.*
הסר להוסיף העליון; עובד במהירות, לטבול כמהין שוקולד נמס, ציפוי לחלוטין. להרים כמהין עם מזלג קטן, לתת עודף שוקולד לטפטף. להוסיף דוד כפול הטיה, במידת הצורך, כדי להפוך את הטבילה ואת הציפוי קל יותר. הכנס למעלה כדי לחמם כל כמה דקות כדי לשמור על שוקולד ב 11
מפזרים כמהין קלות עם פלר דה sel נוסף.
בואו לעמוד עד ציפוי שוקולד מוגדר.
* חשוב לשמור על הסיר של שוקולד נמס ב 115 לציפוי הכמהין. כמדריך שלך, השתמש בממתקים או במדחום דיגיטלי, שנמצא בקלות בחנות הבישול המקומית שלך. ברגע ציפוי שוקולד זה מתקשה על הממתקים, זה יהיה להשאיל קראנץ ' נחמד כאשר אתה נושך אותו.