המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך תפוחי אדמה, שום, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: נקניק הודו טוסקני ומרק קייל, תפוח אדמה טוסקני, כרוב ומרק נקניק, ו כרוב טוסקני ומרק עדשים.
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני עד נצנוצי השמן; מבשלים ומערבבים בצל, שום, פתיתי פלפל אדום, ופלפל שחור עד הבצל הוא שקוף, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מערבבים נקניק, בזיליקום, ופפריקה יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים תערובת נקניק לתוך תערובת בצל; לבשל ומערבבים עד נקניק הוא השחמה מבושל לחלוטין, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים מרק עוף, כרוב, שעועית קנליני ותפוחי אדמה לתערובת נקניק-בצל; חום נמוך יותר בינוני נמוך. מכסים stockpot ומבשלים עד תפוחי אדמה במכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולי
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק