המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך תפוחי אדמה, שום, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: נקניק הודו טוסקני ומרק קייל, תפוח אדמה טוסקני, כרוב ומרק נקניק, ו כרוב טוסקני ומרק עדשים.
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני עד נצנוצי השמן; מבשלים ומערבבים בצל, שום, פתיתי פלפל אדום, ופלפל שחור עד הבצל הוא שקוף, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מערבבים תערובת נקניק לתוך תערובת בצל; לבשל ומערבבים עד נקניק הוא השחמה מבושל לחלוטין, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים מרק עוף, כרוב, שעועית קנליני ותפוחי אדמה לתערובת נקניק-בצל; חום נמוך יותר בינוני נמוך. מכסים stockpot ומבשלים עד תפוחי אדמה במכרז, 15 עד 20 דקות.