כנפי באפלו עם מטבל גבינה כחול
כנפי באפלו עם מטבל גבינה כחול יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 93 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם, שמנת חמוצה, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו באפלו כרובית "כנפיים" עם מטבל גבינה כחול, כנפי עוף באפלו עם מטבל גבינה כחול, ו כנפי באפלו מטוגנות עם מטבל גבינה כחול (מתכונים דומים).
הוראות
לאט להמיס את החמאה, רוטב חם וחומץ בסיר בינוני, ואז לשפוך לתוך קערה גדולה.
מערבבים את כל החומרים לטבילה הגבינה הכחולה יחד עם קמצוץ של מלח. כיסוי וצינה עד הצורך.
לקצץ את הקצה של כל כנף עוף, ואז לחתוך כל אחד לשניים דרך המפרק. להטות את הכנפיים לקערה.
מוסיפים את מלח הסלרי (אם משתמשים), תיבול ומספיק קמח כך שכולם מצופים באופן שווה.
מחממים 4 כפות שמן במחבת גדולה ועמוקה ומוסיפים את הכנפיים (לעשות את זה ב 2 קבוצות אם המחבת שלך אינה גדולה מספיק). מטגנים אותם, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מבושלים דרך ושחמו בכל רחבי, על 10 דקות עבור כל אצווה. ברגע שהם מבושלים, להעביר אותם לקערת רוטב חמאה ומערבבים היטב. חזור עם המנה השנייה.
מגישים את הכנפיים על מגש עם כל רוטב חמאתי נוסף שפכו מעל ומטבל הגבינה הכחול ומקלות סלרי בצד