כנפי סויה מרמלדה
כנפי סויה מרמלדה נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כנפי עוף, מרמלדה כתומה, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במרמלדה הכתומה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו ריבה-כנפי עוף מזוגגות, ריבת תפוזים-Ricotta Cupcakes With Marmalade Buttercream Zapping, ו המרכיב הסודי (ריבה): ריבה וגבינות מסריחות Canapés (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כנפי עוף לשלושה חלקים; להשליך קטעי קצה כנף. בקערה קטנה, לשלב את רוטב הסויה, ריבה, שום, ג ' ינג ' ר ופלפל. מכסים ומקררים 1/2 כוס מרינדה עבור basting.
מניחים המרינדה הנותרים בשקית פלסטיק resealable גדול.
להוסיף חלקים כנף; לאטום את התיק ולזרוק מעיל באופן שווה. מקררים למשך 8 שעות או לילה.
מניחים כנפי עוף ב15-in משומן. אקס-10-אין. אקס-1-אין. תבנית אפייה.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 15 דקות.
למרוח עם שליש המרינדה השמורה; לאפות 15 דקות יותר. למרוח עם המרינדה שנותרה.
אופים 10-20 דקות יותר או עד מיצי עוף לרוץ ברור.