כנפי עוף באפלו
המתכון כנפי עוף באפלו יכול להתבצע בערך 25 דקות. מתכון זה מכין 32 מנות עם 158 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מיונז, חלב, שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. מתכון זה אהוב על 112 אוכלים וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 18%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כנפי עוף באפלו, כנפי עוף באפלו, ו כנפי עוף באפלו.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חותכים את כנפי העוף בשליש, חותכים בין העצמות. מחק את קצות הכנף. ממיסים את החמאה ומוסיפים את הקאיין, הרוטב החם והמלח.
מניחים את הכנפיים על תבנית ומברישים אותם בחמאה המומסת. צולים אותם כ -3 סנטימטרים מתחת לחום למשך 8 דקות. הופכים את הכנפיים, מברישים אותן שוב בחמאה, וצולים עוד 4 דקות או עד לבישול.
לרוטב, הניחו את הגבינה הכחולה, המיונז, השמנת החמוצה, החלב, ווסטרשייר, המלח והפלפל בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב פלדה. מעבדים עד כמעט חלק.
מגישים את כנפי העוף חמות או בטמפרטורת החדר עם מטבל הגבינה הכחולה ומקלות הסלרי.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לכנפי באפלו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. המועמד רנרד ברוט עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
![רנארד ברוט]()
רנארד ברוט
תווי הדרים, עוגיות אפרסק וחמאה לבנות, פה טרי ועשיר, פירותי ופריך בגימור מינרלי.תערובת: 40% שרדונה, 30% פינו נואר, 30% פינו מאונייה