כנפי עוף בבישול איטי קלות
לאט לבשל עוף כנפיים נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מתאבן זה יש 413 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, מולסה, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 301 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. . מתכונים דומים: כנפי עוף מבשלות איטיות, כנפי עוף מבשלות איטיות, ו כנפי עוף מבשלות איטיות.
הוראות
מניחים עוף בסיר איטי. בקערה בינונית מערבבים את רוטב צ 'ילה, מיץ לימון, מולסה, רוטב ווסטרשייר, רוטב פלפל חריף, סלסה, אבקת צ' ילי, אבקת שום ומלח.
מערבבים יחד ושופכים תערובת על עוף.
מבשלים בישול איטי על הגדרה נמוכה בינונית במשך 5 שעות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.