כנפי עוף במרינדה
כנפי עוף במרינדה נטול גלוטן, וללא חלב הר ד ' אובר. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 148 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם ג'ינג'ר טחון, רוטב סויה, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו כנפי עוף במרינדה, כנפי עוף במרינדה, ו כנפי עוף אפויות במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כנפי עוף לשלושה חלקים; זרוק קצות כנפיים.
מניחים בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת. בקערה קטנה מקציפים את שאר החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף עוף; חותם תיק ולהפוך מעיל. מקררים לילה.
מעבירים עוף ומרינדה ל -5 קראט. סיר איטי. מבשלים, מכוסה, על 3-4 שעות נמוכות או עד שהעוף רך. בעזרת מלקחיים מוציאים כנפיים לצלחת הגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכריע את טעם הבשר, ולכן שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
לגונה שרדונה מציעה רמזים אלגנטיים של תפוח מרענן, אפרסק ותפוז בשל. שכבות אקספרסיביות של קרמל ומחיר משלימות הערות אלון קלויות עדינות. גוף מלא עם רמזים של שמנת, יין זה יש לסיים רך, מתמשך.לגונה מוקדשת לייצור שרדונה ברמה עולמית מעמק הנהר הרוסי היוקרתי. בלב האזור הזה טמון ההשראה ליין שלנו: כרם לגונה. ארץ זו ראתה את ענבי היין הראשונים שלה נטועים כבר בשנות ה -1800, והיא ביתם של שרדונה ברמה עולמית במשך יותר מארבעה עשורים. בעמק הנהר הרוסי, עונת גידול ארוכה ורוחות חוף קרירות גורמות לאיזון עדין בין חומציות פריכה לטעמי פרי בשלים.