כנפי עוף מטוגנות אסייתיות מתובלות
מתובל אסיה עוף מטוגן כנפיים הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 948 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם שמן canolan, מלח ופלפל כשרים, חומץ יין אורז מתובל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. נסו אסיה חמאה מטוגן עוף חם כנפיים s, כנפי עוף צלויות אסייתיות מתובלות, ו כנפי עוף אסייתיות מתובלות ברוטב טבילת עשב (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מפזרים את הכנפיים במלח ופלפל ומניחים על תבנית אפייה.
מניחים לתנור וצולים עד פריך והשומן שניתנו, 35 עד 40 דקות.
עבור זיגוג: בסיר קטן, לשלב את הדבק מיסו כהה, להדביק מיסו לבן, 1/4 כוס מים פושרים, מירין, רוטב סויה, שמן שומשום, חומץ יין אורז, אבקת שום, סוכר חום 1 כף סמבל. מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים עד מופחת והרוטב התעבה מעט, 5 עד 7 דקות.
הסר מהחום, להוסיף את הדבש ומערבבים היטב.
מחממים סיר גדול, כבד מבוסס עם 3 עד 4 אינץ ' של שמן בוטנים ל 350 מעלות f לטיגון עמוק.
לשטוף את הכנפיים תחת מים זורמים קרים, ולאחר מכן לנקז יבש לטפוח עם כמה מגבות נייר. בקערת ערבוב גדולה, מערבבים את עמילן התירס, קמח, אבקת שום, מלח וג ' ינג ' ר טחון יחד. ואז בקלילות לדלות את הכנפיים בתערובת. לנער את כל עודף, ולאחר מכן לטגן את הכנפיים, בקבוצות, עד זהב קל, 5 עד 6 דקות.
לנקז ולהניח בצד על מתלה תיל.
לזרוק את הכנפיים עם זיגוג לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.