קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

כנפי עוף פריכות עם חמאת צ'ילי-ליים

כנפי עוף פריכות עם חמאת צ'ילי-ליים
לך לחנות ותביא כנפי עוף גדולות, עלי כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו כנפי עוף צ'ילי ליים, כנפי עוף צ'ילי ליים חמאה, ו כנפיים אפויות צ'ילי ליים פריכות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
יש לשטוף את הכנפיים מתחת למים קרים להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
כנפי עוףכנפי עוף
4
שים אותם בקערה, טפטוף עם שמן זית ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. לזרוק מעיל עם התיבול. לאחר מכן פרשו את הכנפיים על תבנית אפייה וצלו כ-25 דקות עד שהעור נעשה פריך וחום, והבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
תיבולתיבול
מורחיםמורחים
כנפי עוףכנפי עוף
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
5
בזמן שאתה מחכה, לזרוק את החמאה, דבש ממרח קארי אדום ורוטב סויה לבלנדר. מתבלים במלח ומחית.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארי אדומהמשחת קארי אדומה
רוטב סויהרוטב סויה
חמאהחמאה
דבשדבש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
6
לגרד לתוך קערה גדולה. כאשר הכנפיים יוצאות מהתנור לשים להוסיף לקערה עם חמאת קארי. לסחוט את המיץ של סיד על הכנפיים. זרוק את זה וזהו.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אבקת קאריאבקת קארי
מיץמיץ
כנפי עוףכנפי עוף
לייםליים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
7
מקשטים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.