לך לחנות ותביא כנפי עוף גדולות, עלי כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו כנפי עוף צ'ילי ליים, כנפי עוף צ'ילי ליים חמאה, ו כנפיים אפויות צ'ילי ליים פריכות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
יש לשטוף את הכנפיים מתחת למים קרים להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
מים
כנפי עוף
4
שים אותם בקערה, טפטוף עם שמן זית ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. לזרוק מעיל עם התיבול. לאחר מכן פרשו את הכנפיים על תבנית אפייה וצלו כ-25 דקות עד שהעור נעשה פריך וחום, והבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
תיבול
מורחים
כנפי עוף
בשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
5
בזמן שאתה מחכה, לזרוק את החמאה, דבש ממרח קארי אדום ורוטב סויה לבלנדר. מתבלים במלח ומחית.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארי אדומה
רוטב סויה
חמאה
דבש
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
6
לגרד לתוך קערה גדולה. כאשר הכנפיים יוצאות מהתנור לשים להוסיף לקערה עם חמאת קארי. לסחוט את המיץ של סיד על הכנפיים. זרוק את זה וזהו.
כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.