ירך חזיר עם ברנדי ודובדבנים יבשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך עלה דפנה, מלח, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בברנדי אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם קוניאק פודינג חמאה כקינוח. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו ירך חזיר עם דובדבנים, ירך חזיר עטוף בבייקון עם דובדבנים, ו בשר חזיר עם שזיפים מיובשים ופנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים דובדבנים וברנדי בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
ברנדי
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בואו לעמוד 1 שעה.
3
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מפזרים חזיר באופן שווה עם חרדל, פלפל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
פלפל
חזיר
מלח
5
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת
6
להוסיף חזיר; לבשל 8 דקות, הפיכת חזיר כל 2 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
7
הסר חזיר ממחבת. להפחית את החום בינוני; להוסיף בצל ושום. לכסות ולבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים תערובת דובדבן, מרק, ג ' לי, טימין, עלה דפנה; מביאים לרתיחה. להחזיר חזיר למחבת. מכסים ואופים ב 325 במשך 2 שעות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
דובדבנים
מרק
ג ' לי
טימין
חזיר
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
9
הסר חזיר מן המחבת; תן לעמוד 10 דקות. להשליך עלה דפנה. להביא תערובת מרק לרתיחה; לבשל עד מופחת 1 1/2 כוסות (כ 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
מרק
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
יין הערה: חזיר מתחתן היטב עם הכל מן ריזלינג כדי קברנה סוביניון. ההתאמה הטובה ביותר תלויה בטעמים המשמשים לבישול החזיר. במקרה זה, דובדבנים יבשים, ברנדי, וג ' לי להוסיף מתיקות. כתוצאה מכך, עבה, רך, jammy, אדום פירותי כמו שיראז האוסטרלי יהיה שותף נהדר. נסה גרנט Burge "Barossa Vines" שיראז מעמק Barossa באוסטרליה. 2001 הוא על $ - קארן מקניל