קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

כנפי עוף צלויות בסגנון תאילנדי עם רוטב חם וחמוץ

כנפי עוף צלויות בסגנון תאילנדי עם רוטב חם וחמוץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל בסגנון תאילנדי כנפי עוף צלוי עם רוטב חם חמוץ. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 392 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך פתיתי פלפל, סירופ תירס, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: כנפי עוף מטוגנות תאילנדיות ברוטב חריף חמוץ ומנגו מלוח, חציל צלוי בסגנון תאילנדי ואפונה הצמד עם רוטב קוקוס-בוטנים, ו כנפי עוף תאילנדית פיקנטי עם רוטב Habanero פטל (כנפיים PB & J).

הוראות

1
חותכים את קצות הכנפיים, שומרים אותם לשימוש נוסף כגון מלאי אם תרצה, ולחצות את הכנפיים במפרק. בשקית פלסטיק resealable חובה כבדה לזרוק את הכנפיים עם רסק השום והשמן כדי לצפות אותם היטב ולתת להם לרבד, מקורר, לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
רסק שוםרסק שום
מלאימלאי
כנפי עוףכנפי עוף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
לנקז את הכנפיים וללטף אותם יבש. מסדרים את הכנפיים, צד העור למעלה, על מתלה משומן של מחבת מטאטא, מפזרים אותם עם מלח ופלפל לפי הטעם, ומטגנים אותם תחת מטאטא שחומם מראש על 4 סנטימטרים מהחום במשך 8 עד 10 דקות, או עד שהם זהובים חום. סובב את הכנפיים, מפזר אותם עם מלח ופלפל לפי הטעם, ומטגן אותם במשך 5 עד 8 דקות יותר, או עד שהם זהובים. בעוד הכנפיים הם צולים, בסיר מערבבים יחד את פתיתי פלפל אדום, סירופ תירס, ואת החומץ, להביא את הנוזל לרתיחה, ערבוב, ולהעביר אותו לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מלח ופלפלמלח ופלפל
סירופ תירססירופ תירס
חומץחומץ
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
מחבת רוטבמחבת רוטב
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
קערהקערה
3
מגישים את הכנפיים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
כנפי עוףכנפי עוף

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.