כנפיים בריאות בסגנון מסעדה באפלו עוף
כנפי עוף בסגנון מסעדה בריאים יותר באפלו עשויות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חמאה, קמח, רוטב חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. נסו כנפי עוף בסגנון באפלו, כנפיים בסגנון באפלו, ו באפלו בסגנון כנפיים חמות עם רוטב טבילה גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קמח, פפריקה, פלפל קאיין ומלח בקערה קטנה.
מניחים כנפי עוף בצלחת גדולה ומפזרים תערובת קמח עליהם עד מצופה היטב.
מניחים על תבנית אפייה ומקררים במשך 1 שעה, חשוף.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (204 מעלות C).
אופים כנפיים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד על העצם ומיצים לרוץ ברור, על 15 דקות לכל צד.
מערבבים חמאה, רוטב חריף, פלפל ושום בסיר קטן על אש נמוכה. מבשלים ומערבבים עד שהחמאה נמסה והתערובת מעורבבת היטב, כ -3 דקות.
מניחים כנפי עוף בקערה הגשה ולהוסיף תערובת רוטב חם, ערבוב היטב.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.