כפול שוקולד נתח עוגיות
כפול שוקולד נתח עוגיות הוא צמחוני ומספק כ 11 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 739 קלוריות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שיבולת שועל לבישול מהיר, ביצים, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. הציון הזה נהדר. נסו כפול שוקולד נתח עוגיות, כפול שוקולד נתח עוגיות, ו כפול שוקולד נתח עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וסוכרים במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת קרם.
מוסיפים ביצים ווניל, מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
דופק שיבולת שועל במעבד מזון לאבקה דקה.
שלבו שיבולת שועל, קמח ו -3 המרכיבים הבאים בקערה גדולה; מוסיפים בהדרגה לתערובת החמאה, מקציפים היטב. מערבבים פנימה נתחי שוקולד,חטיפי שוקולד מגורדים ופקאן. זרוק בצק על ידי 1/4 כוסות על גבי ניירות אפייה משומנים קלות.
אופים בחום של 375 למשך 10 עד 14 דקות או עד למידת האלימות הרצויה.
הסר עוגיות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
הערה: למטרות בדיקה בלבד השתמשנו בחטיפי שוקולד חלב של הרשי.