קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

כפית שוקולד-כתום

כפית שוקולד-כתום
עוגת שוקולד-תפוזים היא עוגת ספוג ללא גלוטן וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם אחוז שוקולד, מים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ביסקוויטים עם שוקולד עם שוקולד וכתום עם שמנת קרושה ומרמלדה כתומה, עוגת כפית Poblano, ו כפית פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים מרגרינה לאורך תחתית וצדדים של צלחת אפייה 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מוסיפים סוכר, קמח תירס, ו 2 1/2 כוסות מים קרים; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מהתנור, ומערבב תערובת בזהירות עם מזלג או להקציף עד חלקה; אופים 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
הסר מהתנור, ומערבבים עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוסיפים שוקולד וגרידת תפוז; מערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.