כרוב & מרק צ'וריסו
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך שמן זית, ציר עוף, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה אדיר. מולים במרק צ'וריסו ועגבניות, מולים מאודים עם מרק עגבניות וצ'וריסו, ו מולים חריפים במרק צ'וריסו עגבניות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים 2 כפות שמן בסיר גדול.
מוסיפים את הבצל, שום וצ ' וריסו, ואז מבשלים 5 דקות עד רך. לזרוק את תפוחי האדמה ולבשל עוד כמה דקות.
יוצקים את המניה, מתבלים ומביאים לרתיחה. מבשלים הכל במשך 10 דקות עד תפוחי האדמה על סף קריסה.
השתמש מחית למעוך את תפוחי האדמה לתוך המרק, ואז להחזיר לרתיחה.
מוסיפים את הכרוב ומבשלים במשך 5 דקות עד מכרז. מצקת את המרק לתוך קערות, ולאחר מכן לשרת drizzled עם שמן הזית הנותר.