כרוב אדום דני
זה עובד היטב בתור תוספת לא יקרה. אם יש לך מלח, מיץ חמוציות, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 58% , המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את ה-Kringle הדני המסורתי - מדנמרק , Guf" גלידה דנית ו- Aebleskiver Danish Pancakes .
הוראות
מסירים את הסט החיצוני של עלי הכרוב וזורקים.
חותכים רבעי כרוב; להסיר ולהשליך את הגבעול הלבן. קוצצים דק את יתרת הכרוב.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים כרוב בחמאה מומסת עד שהוא מתרכך מעט, 2 עד 3 דקות.
יוצקים חומץ על הכרוב ומערבבים לציפוי.
מוסיפים לסיר מיץ חמוציות וסוכר. מתבלים את תערובת הכרוב במלח.
מנמיכים את האש לנמוכה, מניחים כיסוי על הסיר ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהכרוב רך לחלוטין, 60 עד 75 דקות.
מוסיפים עוד סוכר לקראת הסוף אם הוא חמצמץ.