כרוב אדום חריף
כרוב אדום חריף לוקח מסביב 20 דקות מתחילתו ועד סופו. זה מנות ראשונות יש 123 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. צאו לחנות ואספו חומץ, רצועות בייקון, ציפורן טחונה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 39%. מתכונים דומים: סלט קולרבי כרוב אדום חריף, סלט קולרבי כרוב אדום חריף, ו סלט קולרבי כרוב אדום חריף.
הוראות
מסננים כרוב, שומרים נוזלים; מניחים כרוב בצד.
הוסף מספיק מים לנוזל כדי להיות שווה 1-1 / 3 כוסות; מניחים בצד. במחבת גדולה מבשלים בייקון עד שהוא פריך.
הסר בייקון למגבת נייר לניקוז. השלך את כל הטפטופים מלבד 1 כף. מבשלים את הבצל בטפטופים עד שהוא רך.
מוסיפים תפוחים, חומץ, סוכר חום וציפורן.
שלב קמח עם נוזל שמור; יוצקים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1 דקה או עד מעובה. מערבבים פנימה כרוב ובייקון; מחממים.