כרוב ותפוחי אדמה טורטייה ספרדית
מתכון כרוב ותפוחי אדמה ספרדית Tortillan מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, מלח, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. נסו תפוחי אדמה וכרוב טורטייה ספרדית, טורטייה ספרדית אפויה עם תפוחי אדמה, פלפל, בצל, כרוב, עגבניות, פטה, ו טורטיה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית) (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לקוביות 1/3 אינץ ' (2 1/4 כוסות).
מחממים שמן במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז להפחית את החום נמוך בינוני לבשל תפוחי אדמה, בצל, ו 1 כפית מלח, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה רכים, על 20 דקות.
לבשל כרוב בסיר 4-6 ליטר של wateruntil מומלח רותח, 2-3 דקות.
מסננים במסננת ומיד להעביר קערה של מים קרים כדי להפסיק לבשל.
מסננים שוב, לסחוט חופנים של כרוב כדי לחלץ לחות עודפת, ואז לחתוך בגסות.
מוסיפים כרוב לתערובת תפוחי אדמה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד כרוב הוא רך, על 5 דקות.
מסננים ירקות במסננת להגדיר מעל קערה, הזמנת שמן סחוט, מגניב 10 דקות.
קלות להכות ביצים בקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים בירקות, 1 כף שמן סחוט, ונותר 1/2 מלח כפית.
הוסף 1 כף שמן סחוט למחבת, ולאחר מכן להוסיף תערובת ביצים ומבשלים על אש נמוכה, מכוסה, עד הצדדים נקבעים אבל המרכז הוא עדיין רופף, על 12 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 15 דקות.
לנער מחבת בעדינות כדי לוודא טורטייה לא דבק (אם זה דבק, לשחרר עם מרית פלסטיק חסינת חום). להחליק טורטייה על צלחת שטוחה גדולה, ולאחר מכן להפוך מחבת מעל טורטיה ולהפוך אותו בחזרה למחבת. לעגל את קצה טורטייה עם מרית פלסטיק ומבשלים על אש נמוכה, מכוסה, 10 דקות יותר. שקופית טורטייה על צלחת לשרת חם, לחתוך טריזים.